Les hva mine medlemmer sier

 

 

Kristin Brokke, kunstner. 

"Kristina kombinerer flere metoder i sitt arbeid og jeg har kommet lengre i Kvinneportalen på et halvt år, enn det tidligere terapiformer har gitt meg. Helheten i hennes arbeid har ført til store endringer i mitt liv og i mine relasjoner, som strekker seg langt utenfor det intime landskapet."

 

Micaela Karlsson, musiker og yogalærer. 

"Jeg har vært med i Kvinneportalen siden 2021. Jeg har kommet i større kontakt med mine feminine sider og min seksualitet. En dypere egenkjærlighet har falt på plass, og når det ble integrert har jeg turt å skape mer av det jeg alltid har drømt om, jeg holder kurs og lager mer musikk. Mine relasjoner har blitt bedre. Som en bonus kjenner jeg i dag på mer nytelse i mitt liv. Takk for å ha blitt møtt med så mye respekt og kjærlighet". 

 
 

 

Hanne Holan, yogalærer. 

 

"Transformasjonen skjer nesten før jeg setter bena mine inn i kurset ditt Kristina. 

Dette programmet er The Real Deal - Kristina Merete er The Real Deal. 

Jeg møtte Kristina Merete for første gang i 2019 og så nå sommeren 2023. Makan til energi og autentisk magnetisme er det sjelden jeg har opplevd, det er fantastisk å se hennes vekst.

Hun har gjort jobben selv, deler nakent, ærlig, sårbart og klok i et rom hun har skapt med genuin kjærlighet og omsorg. Og det er nettopp dette fundamentet som legger til rette for utvikling hos andre også.

Her er det TRYGT og GODT å bare være og vi trenger så inderlig en kollektiv oppvåkning til vårt eget selvverd og magiske skaperkraft. Når vi våger å se oss selv - avkledd og nakne. Da kan vi også fullt og helt være der for andre i deres avkledde sårbarhet. 

Det begynner med oss! Ta tilbake din egen kraft gjennom denne holistiske og transformerende reisen du også tilbake til sunt selvbilde og sunn seksualitet."

Gro Hatlemark 

"Kristina er åpen om sitt levde liv, og hun har forstått sammenhenger som få andre har forstått. 

Jeg har lett lenge og forsøkt mye, men først da jeg fant Kristina og Kvinneportalen hennes fikk jeg hjelp. 

Et univers av nytelse har åpnet seg. Jeg lærer meg selvkjærlighet, får kontakt med egen kropp, strekker meg mot nye sensasjoner og opplever at livet har åpnet seg på ny.

Jeg hadde et avslått underliv, og en sorg over at nytelsen over egen kropp var tatt fra meg. Fortvilelse over å ikke få til å dele det fineste med ny partner.

Så fant jeg dette. Jeg er i starten av alle leksjonene, men har allerede mottatt så mye mer enn jeg kunne håpe på.

Jeg anbefaler portalen til alle som vil nå lengre inn til seg selv, og som vil nyte seksualiteten sin fullt ut."

Anita 

"Sitter her og gråter av takknemlighet. Noen mennesker kan bryte deg ned mens andre bygger deg opp. Jeg har alltid følt at jeg må være sterk for å kompensere for lavt selvbilde som følge av seksuelt misbruk. Jeg satte lokk på følelsene mine, møtte dem ikke og lot som om de ikke var der. Kristinas undervisning hjalp meg å møte dem sånn som jeg ville ha møtt mine egne barn. Med forståelse og kjærlighet. Jeg er så takknemlig, Kristina for alt du har lært meg. Du er den rauseste jeg vet om!"


Therese Jeanette Øyane

"Alle burde prøve portalen din, fordi den kan rett og slett ikke beskrives. Den må oppleves!

Den verden du inviterer oss inn i, den er så ukjent og så langt ifra det mange av oss har lært, at en kan ikke forestille seg om det er noe for en, før en har prøvd!

Jeg ble med for å støtte deg, og trodde ikke jeg trengte det da jeg hadde jobbet mye med meg selv og frigjøring av gamle mønstre. Men så feil tok jeg! Du har så mye å vise oss om oss selv og vår seksualitet, så jeg tror jeg blir i portalen din for alltid jeg!"

Katrine Heitmann

"Jeg fant seksualiteten min veldig utfordrende når jeg traff deg, som så mange andre unngikk hun å gå der, men av en eller annen grunn, når du pratet om dette temaet så gav det meg den tryggheten og tilliten jeg trengte for å tørre å gå dit, på tross av at jeg også kjente meg redd.

Ordbruken og tilnærmingen er som en tryllestav, som melk og honning, og så alminnelig. Du står så trygt i deg selv i det du veileder meg inn på de mest intime temaene i livet, og dette har gitt meg den roen og tilliten som jeg trenger, for å selv bli klar for å invitere seksualiteten inn i livet mitt. Jeg speiler meg i meg og dine erfaringer, og jeg ser nå at det er trygt å vise sårbarhet og være feminin. Jeg har funnet noe i meg selv som jeg hadde fortrengt og ikke hadde turt å vise frem før nå.

Dybdekunnskap og en tydelig egenerfaring forsterker tilliten til at du gjør noe viktig for deg selv, noe viktig for kvinner og som rollemodell for kommende generasjoner. Vi utvikler oss sammen her, og jeg lærer stadig nye nivåer å forstå meg selv på."

Mette Grahl-Nielsen

Jeg tror at nøkkelen til et rikt og verdifullt liv er å være trygg på din egen seksualitet 

Bli medlem i dag

"Jeg ble med i Kvinneportalen for ca. tre uker siden, og jeg har lyttet til alle spor og lest alt frem til nå.

Det jeg har hørt har sneket seg under huden min og inn i kroppen min, og jeg holder et mykere og mildere rom for meg selv. 

Det er noe med stemmen din Kristina som mykgjør, – og nervesystemet mitt prøver nesten ubevisst å herme etter ditt. Det gjør noe bra med meg som ikke er mulig å beskrive med ord." 

Therese Stordahl

"Jeg kom over Kvinneportalen litt tilfeldig. Jeg hadde nettopp vært igjennom ett brudd, følte meg feil, ensom og aleine i verden. Lette nok etter trøst utenfor meg selv, og trodde det ville gjøre livet enklere. En videosnutt av Kristina fanget oppmerksomheten min, det var noe med smilen og gløden i øynene. Det kom innenfra, det var som om hun snakket direkte til meg. Instinktivt forstod jeg at jeg lengtet etter meg selv, og hadde gjort det lenge. Kanskje hele livet. 

Jeg meldte meg spontant på kurset og ble fengslet med en gang. Måten hun formidler sitt budskap på, med ro, trygghet og masse, masse kjærlighet. Hver gang jeg åpnet et nytt steg i programmet så ble jeg møtt med kjærlighet. Sakte men sikkert kjenner jeg at jeg kan møte meg selv med den samme kjærligheten. Sorgen og ensomheten som jeg kjente på for bare noen uker siden kan jeg stå i på en helt annen måte, den er der fortsatt men i en annen form, som en del av meg jeg elsker og setter pris på. 

Sorgen er ikke en fiende, når jeg møter den med kjærlighet ser jeg at den er et uttrykk for savn etter kjærlighet. Kjærligheten til meg selv. Når jeg gir sorgen min oppmerksomhet endrer den seg til egenkjærlighet. Programmet har gitt meg den og flere innsikter. 

Selvkjærlighet må lærer, og her lærer jeg i trygge rammer og i mitt tempo. Jeg stoler på prosessene og opplever at jo mer jeg deler og investerer i meg selv (lytter innover), jo mer får jeg igjen."

Signe

"Kristina har en unik evne til å møte spørsmål med ro. Til å romme de små og store spørsmålene. Stemmen hennes er mild og behagelig, og anbefaler deg alltid å sjekke med deg om hva du ønsker, før du kan velge å la hun veilede deg eller bare opplyse deg om hvilke oppdagelser du kan møte på. Kristina har vært ute en vinternatt før, hun vet at å finne, jobbe med og gi slipp på gamle mønstre, tanker, holdninger og regler er krevende på ekte.

Å utforske det i deg du ikke helt kjenner rekkevidden av enda, sammen med henne og de andre kvinnene i portalen, oppleves trygt og beroligende på nervesystemet. Som en bonus puster jeg bedre, sover fredeligere og smiler bredere"!  

Hedvig Karlsen

"Nå har jeg grått meg gjennom webinaret ditt, så takknemlig for at jeg fikk se det.

Jeg opplever deg som genuin, kjærlig, kunnskapsrik og med et oppriktig ønske om å hjelpe. Når du snakker om skammen som vi bærer på, treffer det meg veldig, og jeg blir klar over noen følelser og "sannheter" som jeg har båret på i mange år. Dine tre tips underveis, sammen med de mange eksemplene,  gir tro på at noe mye bedre er i vente. Din fremtoning og energi gjør at jeg har tillit til deg fra første sekund, og stoler på at kurset ditt er en trygg plass å være, i sårbarhet og vekst".  

Cecilie Egeland

"Et medlemskap i Kvinneportalen anbefales på det sterkeste. Kristina gjør en helt fantastisk jobb med å bringe frem i lyset temaer som femininitet, seksuell kraft, nakenhet, intimitet, sex og at hun normaliserer alt dette.  

Kristina formidler på en nydelig, autentisk, trygg og unik måte og hun deler praksiser, meditasjoner og undervisninger som kan hjelpe oss kvinner med løse opp i blokkeringer og frigjøre den seksuelle og sensuelle delen av oss. Kraftfullt, forløsende og vakkert - er det. 

Jeg er uendelig takknemlig for medlemskapet mitt i Kvinneportalen og for at jeg våget å ta steget og melde meg inn (det satt litt inne for å være ærlig). Medlemskapet har allerede hjulpet meg med å åpne meg mer opp på de ovennevnte områdene og forløst blokkeringer jeg har hatt - og fortsatt har - behov for å forløse. 

Så mange tusen takk Kristina for den fantastiske jobben du gjør. Du er helt rå"!

Linn

"Kjære fineste deg! Måtte bare skrive nå. Jeg har opplevd det vakreste, nydeligste øyeblikket med min aller første orgasme skjønner jeg nå.

Hadde bestemt meg for å heale traumene mine, og ville fokusere på Kvinneportalen. Steg for steg. Gjorde din nytelsespraksis nå. Helt utrolig hvordan en orgasme kan kjennes ut! Det rushet helt opp og ut av kronen, gjennom hele kroppen.

Glede, nytelse, storhet og kjærlighet. Det er magisk. Takk, takk, takk for din trygge måte å lede dette på. Jeg er lykkelig nå. God klem til deg fra meg. 55 år og min første virkelige dype orgasme".

Vibeke

"Dette her var en nydelig, guidet reise, inn i seg selv. Det oppleves nært og trygt, samtidig som det gav meg kontakt med noen dypere ufølte lag. Etterpå følte jeg meg nesten nyfødt, åpen i hjerte og sjelen. Takk!".

Rachel Selnes

"Kristina inviterer til kjærkomne pauser i hverdagen. For meg gir det påfyll av ro og hvile, som gir overskudd."

Margrethe Otto Skar

"Denne praksisen her var så forløsende for meg, jeg kjente at jeg åpnet et større rom i hjerte mitt. Det skjedde noe i hele meg, intuitiv bevegelse og stemmen min fikk slippe fri. Det var hærlig. Guidingen var myk, omsorgsfull og hadde mye healing med seg for meg. Anbefales på det varmeste."

Hanne Holan

"Jeg har tatt kurs hos ett par av de ledende i verden når det kommer til holistisk seksualitet, men den tryggheten og kjærligheten en kjenner gjennom Kristina sitt arbeid er helt unik. Anbefales på det varmeste, Kristina kommer til å gjøre en stor forskjell for mange!" 

Helle Andersen

"Shit, Kristina! Gjorde den ene praksisen nå, og det ble 50 minutt med total forløsning. Total! Og det var så inderlig godt. Bevegelse, tårer, gjesping, urlyder og fortvilt gråt. Så mye. 

Jeg kjenner kroppen min og har forløst mye slikt før, men nå varte det så lenge, og det føltes så trygt å bli holdt og invitert ut i ulike faser. Noen ganger lå jeg et hakk foran deg, og det var bare så nydelig når invitasjonene kom, som en måte å bli støtter/anerkjent i prosessen.

Kroppen vet. Kroppen kan. Ahh.. Inderlig godt. Jeg er litt skjelven. Litt sliten. Men veldig rolig, klar og lett. Takk fra hjerte. Jeg er stolt av meg selv som er så god på å lene meg inn når jeg er trygg så jeg kan forløse dypt, dypt! Takk for rommet og din trygge guiding." 

Ingvild

"Jeg vil rose deg igjen for jobben du gjør i Kvinneportalen, nok en gang!

Jeg holder på med steg 4, og har alltid tenkt på traumer som noe stort og syntes synd på dem som har det, men jeg forstår nå at vi ikke alltid vet at vi har traumer.

Mine følelser blir mer intense etter en praksis, noe som kan vare i ett par dager, og jeg føler på følelser som jeg aldri kan huske å ha følt på tidligere. Jeg vet ikke hvor de kommer fra, men jeg ser at alt henger sammen og at praksisen her hjelper meg å forløse blokkeringer, spenninger og følelser. Det er ingen tvil! 

Du hjelper meg å være tilstede, romme og fylle på med trygghet til disse gamle tingene som dukker opp, selv om det også er vondt og ubehagelig. 

Denne prosessen hjelper meg å føle på det ufølte som er klart til å føles på som du sier og den fullfører mine stressykluser.

Jeg setter stor pris på deg og jobben du gjør. Jeg har hatt kjempegodt utbytte av portalen din, og det uten at jeg visste at det var dette jeg trengte for å bli friere i meg selv." 

Line