Hei! Kristina her. Jeg gleder meg til å hjelpe deg å komme i kontakt med din seksualitet, og alt det vakre den har å by på!  

Min historie

Da jeg var 18 år gammel kjente jeg meg utrolig lite verdt, og jeg gikk gjennom noen år hvor jeg nesten ikke fikk til å fungere som menneske. Jeg hadde en intens og dyp kjærlighetssorg, i tillegg til at jeg strevde med seksualiteten min etter krenkelser og traumer jeg både hadde erfart selv, og arvet.

Jeg ville så gjerne leve livet mitt fullt ut, men hver dag føltes som en feiltakelse. Jeg fant ikke meningen med livet.

Jeg hatet mitt eget ansikt og min kropp. Jeg var redd for å lykkes med noe, og jeg hadde en enorm frykt for å feile slik at jeg skulle hate meg selv mer enn det jeg allerede gjorde.

Da jeg etterhvert fikk stablet meg på beina, ble det mye alkohol og sex. Jeg hadde lav selvfølelse, var følelsesløs og nummen, og søkte bekreftelse.

Jeg klarte ikke å koble seksualitet sammen med kjærlighet. Så de femten siste årene har jeg lett etter svar.

Jeg har nå funnet min autentiske seksualitet, min kraft, min lekenhet og min naturlige lykkerus.

Jeg har studert meg selv fra innsiden og ut. Fordypet meg i kurs og utdanninger for å kunne hjelpe og hele meg selv.

Til slutt oppdaget jeg ubetinget egenkjærlighet og aksept.

Og deretter

glede, liv og en helt rå feminin kraft!

Mitt 20 år gamle selv skulle visst om dette! Derfor er jeg her for å dele mine livsendrende resultater, så  også DU kan endre din historie. 

Hvem vet – kanskje trenger ikke din reise å bli så lang og kronglete som min, nå som jeg har gått opp stien.

Og husk! Jeg går veien sammen med deg.

 

Gjennom å normalisere og bringe frem i lyset, er min visjon å revolusjonere hvordan folk ser på seksualitet 

Min bakgrunn

 

Kristina Merete heter jeg. Jeg er 36 år, har to barn på 9 og 11 år og er gift med en nydelig mann som jeg traff da jeg var 21 år gammel. 

Jeg har lenge kjent på at jeg sitter inne med mye kunnskap som jeg ønsker å nå ut med til flere. De siste tolv årene har jeg arbeidet som pedagog og terapeut. Jeg har vært en evig student med flere videreutdanninger, men det viktigste av alt – etter min mening – er min egen livserfaring.

Jeg har alltid hatt ekstra hjerte for mennesker som har opplevd traumer, som har hatt en utfordrende oppvekst og som kommer fra en dysfunksjonell familie. Her har jeg selv mye å bidra med, og dette var grunnen til at jeg først utdannet meg til barnevernspedagog.

Jeg har vært så heldig å få jobbe i spesialisthelsetjenesten de senere årene, og der har jeg også fått brukt kompetansen min innen yoga og mindfulness. Det har vært en verdifull reise.

Vegen gikk videre, og jeg tok en internasjonal sexolog-utdanning med en helhetlig tilnærming – noe som kjentes veldig riktig for meg. Jeg gjorde det først og fremst for å hele min egen seksualitet, men opplevde at reisen jeg hadde hatt var for god til å ikke deles. Jeg så at den kompetansen jeg satt på manglet der ute, og jeg ønsket å gjøre det jeg en gang trengte på min veg, tilgjengelig for alle.

Derfor så Kvinneportalen UnderLivet lyset i september 2021, og den har allerede hjulpet hundrevis av kvinner.

Jeg elsker å søke dypt ,og har også tatt to spesialiseringer i feminin seksualitet og yonieggpraksis.

Alt dette utfyller så fint min sosialfaglige bakgrunn og videreutdanning innen psykisk helse og avhengighet. Det er deilig å legge frykten bak meg, gå min egen veg, følge mitt livskall og jobbe med seksualitet – endelig!

I tillegg til å jobbe for meg selv holder jeg foredrag og jeg har hatt spennende samarbeid med flere organisasjoner som vil ha større fokus på seksuell helse.

Jeg jobber fortsatt i spesialisthelsetjenesten så ofte jeg har anledning. Jobben og menneskene jeg møtte der den gangen tok meg på mange måter hjem.

Jeg ønsker at min åpenhet og egenerfaring vil vekke noe i deg, og inspirere til vekst på mange områder.

La oss løfte hverandre, vekke håpet og sette grenser. Møte oss selv med medfølelse og ta små steg av gangen. La oss se det fine som er rundt oss og møte hverandre med den omsorgen og kjærligheten vi alle fortjener. Vi er her for å ta livet tilbake, for å skinne og spre vårt lys.

Høres dette ut som en reise du vil være med på, så vit at du er varmt velkommen.

Kontakt meg gjerne for å lære mer om hvordan du kan gjøre seksualiteten om til din superkraft!

Kontakt meg

Følg meg på Instagram