Jeg hjelper deg til et trygt, fint og nærende seksualliv – slik at du kan få dypere kontakt med deg selv og elske livet ditt. 

Jeg tror at nøkkelen til et rikt og verdifullt liv er å være trygg på din egen seksualitet 

 

I Kvinneportalen UnderLivet går vi i dybden, slik at du virkelig kan oppleve transformasjon. Du vil få verktøy for å frigjøre deg fra skam, og berøre og elske hele deg og kroppen din.

Du vil gjenoppdage den naturlige lysten og kjenne deg tilstede når du har sex, med en unik ro og trygghet. Du vil bli komfortabel med å bli sett og å få oppmerksomhet, og  kjenne på energi og overskudd. Du vil begynne å bære din kropp og dine feminine sider med verdighet og selvtillit.
Du vil kjenne deg stolt, og du vil bli som en magnet på omgivelsene dine. 

 

Ohh! Jeg vil også ha dette.

Ligg deg tilbake til livet 

 

Lystkurset "Kom som du er" er et seks ukers kurs for kvinner.  Gjennom mine guidede selvnytelsespraksiser vil en helt ny verden åpne seg for deg.
Gjennom disse ukene vil du få øynene opp for alt det nydelige du har tilgang til og hva som er mulig med din egen kropp.
Verktøy som tok meg fra tragisk til magisk!

Ja, jeg vil komme nå!

"Anbefales om du ønsker å komme i kontakt med den varsomme delen av deg. Kristina er ekte og autentisk, noe jeg setter pris på."

Elisabeth Linstad Tangen

“Da du begynte å dele av din kunnskap følte jeg meg trygg hos deg. Du adresserer ting jeg ikke har sett noen andre gjøre tidligere. Jeg visste du ville tilføre mye godt til mitt liv, og jeg hadde rett."

Emeli Torvund

En livsendrende erfaring for- og den beste gaven til din mann 

 

Menn møter ofte på så mange forventninger fra seg selv og samfunnet når det kommer til både sex og orgasme, og det å oppleve nytelse. 

Ved hjelp av denne penismassasjen vil den emosjonelle kontakten mellom dere bli dypere. Du vil hjelpe ham å virkelig kjenne etter og være tilstede med alle hans sensasjoner. Massasjen skal være et fristed for både ereksjon og orgasme. Opplevelsen skal få være og få utfolde seg akkurat slik som den er. 

En av de mest kraftfulle effektene av å gjøre penismassasje er evnen til å holde ut lenger, til å forlenge nytelsen og tillate deg selv å ikke gå over kanten, men å virkelig være tilstede med følelsene som er i kroppen her og nå . Denne massasjen handler egentlig bare om følelsen av å kjenne inn i penis, føle inn i testiklene, føle inn i brystet, kjenne inn og etter i hele kroppen.
Det handler ikke om å ha ereksjon og å få orgasme, men om å komme tilbake til følelsene inne i kroppen din.

Gi meg mer!

La kvinnen din komme til himmels 

Denne massasjen har potensiale til å gjenopprette kapasiteten til å ha fantastisk sex, med opplevelsen av en rekke orgasmer og dyp, dyp, dyp nytelse.

Hun kan også gå gjennom en prosess hvor kroppen hennes gir slipp på stress, spenning og traumer fra tidligere hendelser. Det viktigste du kan gjøre for henne er da å holde et trygt og godt rom, trykke på pause og bare la henne være i opplevelsen. La henne gi slipp på det hun trenger. 
Jeg lærer og guider deg gjennom dette, slik at både du og din partner kjenner dere trygge i prosessen. 

Jaaaaaaaaa!