Stillingsutlysning; Prosjektleder ❤️

Oct 30, 2023

Prosjektleder til Kristina Merete AS 

50% prosjektleder med mulighet for fast 100% stilling som nestleder på sikt. 

Kristina Merete AS er et lite firma i kraftig vekst. Grunnlagt av psykisk helsearbeider Kristina Merete Støvik. Vi holder annerledes og transformative digitale kurs og lager masse vakkert og verdig gratis innhold på nett, relatert til seksuell helse med mål om trygge, gode intime møter mennesker i mellom. Prosjektet har helt fra start blitt støttet av Innovasjon Norge og nå jobbes det både med bok og på sikt dokumentar. Kristina sine styrker er kreative prosesser, produktutvikling og kundekontakt. I tillegg til digitale kurs har hun også åpnet en nettbutikk, som er en motpol til Kondomeriet. 

Nå ønsker hun å jobbe tettere med helse, sosial og skolesektor i tillegg til brukerorganisasjoner slik at alle kan få  hjelp til en god seksuell helse. Kristina har også vært invitert til dialog om forskning omkring eget produkt, noe som er ønskelig å nå gå videre med.

Som Prosjektleder, vil du bli daglig leder Kristina Merete’s høyre hånd, gjennomføre lanseringsprosessen til nytt kurs, og ta selskapet fra “hei hvor det går” til “samme prosedyre til neste år, stabil drift, ytterligere vekst og flere ansatte». Det betyr at jobben din vil være å videreutvikle allerede gode og bærekraftige strukturer for drift og vekst. Du trenger ikke å være en innovativ idé-maskin, fordi Kristina har nok av det genet. Det er fint om du er det motsatte, og synes både struktur, system og mål er skikkelig hot.

 

Ansvarsområder:

* Stå for lanseringsprosessen av alle Kristina Merete sine digitale kurs fra A-Å.

* Kundekontakt og kundetilfredshet.

* Ansvarlig for å finne nye gode systemer når vi trenger det for å sikre vekst i tillegg til at du skal drifte dem vi allerede bruker i dag, sånn at alt hele kundereisen blir til en fantastisk opplevelse.

* Utvikle Kristina Merete AS til en fantastisk arbeidsplass med flere ansatte, sammen med meg. 

 

Du vil ha flere ulike ansvarsområder;

* Opprette, justere og forbedre funnels ved bruk av convertkit, kajabi, webinarjam og zapier for å nevne noen programvarer.

* Opprette, justere og forbedre digitale kurs i Kajabi.

* Videreutvikle gode systemer for kundekontakt, e-post og DM.

* Salg og markedsføring.

* Drifte, optimalisere og justere nettsider og nettbutikk (eller vil du jobbe 50% KUN med nettbutikk og få ansvar for hele den, send en egen søknad på dette). 

* Ha ansvar for den administrative delen av bedriften ved å sørge for at regnskaper og budsjetter er oppdatert og at vi jobber målorientert (men du skal ikke ha ansvar for selve regnskapet, det har vi knallbra folk til.)

* Evaluering og justering av planer for sosiale medier.

* Finne ansette og lede nyansatte i Kristina Merete AS etterhvert som vi vokser.

 

Hvem er du?

Du er opptatt av likeverd, varm, trygg, diplomatisk, pålitelig, organisert, effektiv, kunnskapstørst, en real gjennomfører og en skikkelig datanerd eller du har iallfall lyst til å bli det.

Du synes at orden i sysakene er det mest sexy i hele verden.

Du må ikke ha skrekk for å ta kontakt med mennesker.

Du må være glad i å skrive, eller bedre enn det en racer på å bruke chatGPT på en god og nyttig måte fordi du følger med i tiden.
Du må være klar for å jobbe med plattformer du ikke kjenner fra før av, og ha en “YES! Mer å lære!”-innstilling til ny teknologi, i tillegg til å brenne for å løfte temaet. 

 

Det er flott hvis du…

* Har erfaring fra HR og personalledelse.

* Skjønner hva jeg mener når jeg sier “opt-in, freebie, funnel, pixel”.

* Er interessert i grafisk design, fontbruk og klar for å leke litt med det i Canva og på nettsider.

* Kan enkel video og lyd-redigering til bruk på sosiale medier. 

 

Ting du ikke trenger:

* Bo på samme sted som meg, MEN jeg hadde elsket å hatt deg i nærheten, men det er ingen forutsetning.

* Relevant utdanning. Jeg bryr meg svært lite om hvilke papirer du har. Jeg bryr meg om engasjement og handlekraft. Så søk uansett. Det finnes ingen god utdannelse i hvordan være Internett-superstar og spre et viktig budskap så vitt meg bekjent. 

 

Fordeler med denne jobben:


Du jobber hjemmefra, på tidspunktene som passer deg best. 

Du må aldri jobbe helg eller kveld – med mindre det er dine favoritt-tidspunkter å jobbe på. 

Du kommer til å utvikle deg masse og lære de mest oppdaterte og moderne teknikkene innen markedsføring, sosiale medier, brukervennlighet, digital innholdsproduksjon og ikke minst selvutvikling.

 

Denne jobben passer for deg hvis…

 

Du liker å sette deg mål og holder tidsfrister.

Digger og ser muligheten IA gjør for å effektivisere arbeidet.

Du er en real organi-satan og er ekspert på å fange opp løse tråder.

Du synes at en bra arbeidsdag var en der du fikk nerdet på regnskap, laget et tidsbesparende system, hjelper de med glemte passord og automatiserer bort manuelle oppgaver. 

Du elsker å se tutorials på YouTube mens du drikker kaffe og lærer enda smartere måter å gjøre ting på.

Du ser på småprat som unødvendige greier, så hver gang jeg begynner med det så avslutter du, fordi du aller helst bare vil komme i gang med å lage bra greier på Internett. 

 

Jeg er på utkikk etter en person som er ivrig etter å være med på å bygge opp det som vil bli en milepæl innen kvinnehelse i Norge. Sammen skal vi ikke bare vokse – vi skal revolusjonere. Vår felles innsats vil komme til å hjelpe utallige flere kvinner, og målet er å bygge noe betydelig som virkelig vil bli husket. 

Det er viktig for meg at du ønsker å forplikte deg til denne reisen over lang tid og være med på å forme og utvikle vår felles visjon. Du vil bidra på din måte til å skape et samfunn hvor trygge, gode intime møter er normen – et samfunn hvor våre barn vil høste fordelene av det vi legger ned i dag.

I fremtiden skal du kunne se tilbake på denne perioden og kjenne stolthet over hva du har oppnådd og vært en del av.

 

Slik søker du:

1. Send en e-post til [email protected] med en kort beskrivelse av hva du tenker du kan bidra med inn i Kristina Merete AS og hvordan du tenker å gjøre dette. 

2. Frist for søknad: 30 november, men aktuelle kandidater vil bli kontaktet for intervju fortløpende.

3. Og til slutt, søk selv om du ikke kjenner et hell yes på alt, fortell meg hva du er mest gira på fordi her er mulighetene mange.