Møt Anne Day

Jun 30, 2022

Mer enn en fotograf 📸

Hverken nettsiden min eller underlivet.no ville vært det samme uten den fantastiske hjelpen jeg har fått fra Anne 🤩 Hun har vært fleksibel og støttende, og til og med så raus at hun var modell sammen med meg på flere av bildene.

Jeg ba henne skrive noen ord om jobben hun gjorde, og her er det hun skrev. Jeg bare måtte dele det med dere, for jeg ble utrolig rørt 😍

"Jeg var så glad for å bli spurt av Kristina om å ta bildene til hennes kvinneplattform, som støtter kvinner i å komme tilbake til sin seksuelle uskyld. Jeg har selv hatt en fantastisk opplevelse da jeg kom tilbake til mer selvkjærlighet og seksuell frigjøring gjennom et yoni-kurs jeg tok for en stund tilbake. Det var akkurat det jeg trengte etter å ha skilt meg fra et ti år langt forhold, som var fullt av mine seksuelle- og relasjonelle traumer.

Som en kvinne med medavhengige tendenser, var det å vende tilbake til meg selv, bli kjent med kroppen min og det som gledet meg og å lære hva jeg ønsket og trengte, en avgjørende del for å komme bort fra medavhengighet og integrere mine seksuelle traumer.

Jeg tror at de fleste kvinner i vårt vestlige samfunn bærer på traumer rundt sex og kroppen sine. Gjennom århundrer med religiøs mistro og forvrengt reklame i kapitalismens navn, har menn og kvinner blitt betinget til å vende seg mot sine grunnleggende behov.

Så samarbeidet med Kristina var spesielt meningsfullt. Å jobbe med henne og kvinnene vi inviterte til å lage disse bildene var en fantastisk, og også helbredende opplevelse. Å være i nærvær av kvinner som allerede har møtt og integrert historiene sine, fremkaller en følelse av fred og trygghet.

Jeg håper virkelig hver kvinne på denne jorden vil få oppleve den rene og gledelige opplevelsen av å være i fred med, og forankret i, seg selv og sin seksualitet. Jeg er takknemlig for kvinner som Kristina, som har anerkjent deres misjon, og har motet til å være en pionér for dette viktige steget mot for å skape en bedre verden. Å være en del av denne bevegelsen er en ære."

Jeg synes det var så vakkert og flott skrevet! Jeg er dypt takknemlig for å ha møtt Anne, både som menneske og fotograf. Hun kan virkelig trylle med bilder, og jeg anbefaler deg å sjekke ut Instagramkontoen hennes. En aldeles nydelig feed med vakre bilder og kloke ord ❤️

Her kan du bli mer kjent med Anne

Instagram: all_that_is_source

Nettside: anneday.ch/

Hør på disse nydelig ordene om det å ta portrettfoto av kvinner:

Portrettfoto som en handling for å koble til selvet og vår medfødte kraft, er interessant for meg fordi det blander det synlige og det usynlige. Gjennom pustearbeid og veiledning kan vi bringe inn bevissthet rundt personens drømmer og kamper, og integrere det i bildene. Det er så vakkert å se hvordan kvinnen letter inn i selvet sitt og blir fri og bemyndiget selv når de ytre forventningene løftes. Det er da de vakreste portrettene kan komme frem.

 

 

Lys og kjærlighet fra meg ✨

Kristina Merete