UTFORSK TILBUDENE
Oppdag din indre kraft med kvinneportalen

Er det en del av deg som tenker at du egentlig ikke har lyst til å ha s-x igjen?

Føler du at seksualiteten din er utilgjengelig for øyeblikket? Du er ikke alene. Jeg skaper trygge og skamløse rom, slik at du kan omfavne DIN seksualitet og indre styrke 🖤

JEG VIL HJELPE DEG

En reise i Kvinneportalen vil gjøre at du kan 👇

Slutte å være redd for å elske og blir klar for å slippe inn den kjærligheten du virkelig fortjener. Tiltrekke deg kjærlige relasjoner som vibrerer på de høyeste frekvenser. Oppdage kraften i hvem og hva du er, når du tør å være deg selv fullt ut. Forstå din egen verdi og være en magnet på mennesker som behandler deg deretter. Være stolt over fortiden din og bruke den til å utrette fantastiske ting for deg og de som kommer etter deg. Kjenne deg mer tilstede og føle på indre ro. Personlig utvikling og vekst.

La 2024 bli det året du står stødig og trygt i deg selv, så du kan ta den plassen i ditt liv som du virkelig fortjener. 

Hold en hånd på hjerte og en på magen, lukk øynene dine og kjenn hvordan livet kan bli når du:

01

Er fri for skam og  berører og elsker hele kroppen din. Gjenoppdager din naturlige lyst.

02

Er mer tilstede når du har sex. Kjenner på ro og trygghet. Elsker når partneren din berører deg. Kjenner på overskudd og kreativitet.

03

Bærer din feminine kropp med verdighet og selvtillit. Er stolt av være en person som andre ser opp til. 

det er bare et problem...

De målene du nevner er lettere sagt enn gjort fordi; 

  Det føles som et liv uten sex er det som ville løst alt akkurat nå fordi de største konfliktene våre omhandler sex og intimitet.

  Vi prater stadig om hvor ofte vi ønsker å ha sex og når men jeg vil ikke like ofte, har ikke så lyst  lengre, så jeg legger meg tidligere eller senere og har stadig en unnskylding for å slippe.

  Jeg avviser partneren min og det føles som vi i dag er to fremmede, da all kontakt oss i mellom er borte. Jeg skuffer stadig partneren min, men også meg selv ved å si ja når kroppen min egentlig sier nei. 

  Jeg forsøker å ta meg sammen og prøve igjen men bare tanken på å få lyst gjør meg stressa. Sex tar så mye mer enn det gir.

  Jeg tør ikke si til partneren min hva jeg egentlig ønsker fordi jeg kjenner meg så forvirret selv også. Hvis han spør blir jeg ofte trigget og går i forsvar. 

er du i ett forhold nå?

Kanskje ikke, men du kjenner igjen tankegangen...

Og det digger jeg fordi da har du all mulighet i verden til å lage deg et fantastisk utgangspunkt til den dagen du treffer THE ONE, eller best av alt tiltrekker deg THE ONE. Du vil bli en magnet for det på den øverste hyllen, du vet; de menneskene som også har gjort den indre reisen og derfor virkelig er klar for å gå inn i ett forhold!

JEG VIL HØRE MER

"Kvinneportalen føles trygt og beroligende på nervesystemet, selv i møte med det ukjente. Et rom med kjærlige kvinner. Som en bonus puster jeg bedre, sover fredeligere og smiler bredere"!  

Hedvig Karlsen, pedagog

"Dette sniker seg under huden min og inn i kroppen min, og jeg holder et mykere og mildere rom for meg selv. Det gjør noe bra med nervesystemet som ikke er mulig å beskrive med ord." 

Therese Stordahl, spirituell coach

"Jeg trodde jeg hadde jobbet mye med meg selv og frigjøring av gamle mønstre. Men så feil tok jeg! Du har så mye å vise oss, om oss selv og vår seksualitet, alle burde oppleve denne reisen!"

KATRINE HEITMAN, HYPNOTERAPEUT

 
Kom som du er og la oss reise oss sammen 

Kvinneportalen - UnderLivet

Kvinneportalen er et trygt og støttende fellesskap for kvinner som ønsker å utforske sin egen seksualitet på en positiv og naturlig måte. Her kan du få være fri i ditt unike uttrykk, finne din indre styrke til å eie det foran resten av verden, og kjenne på mer tilstedeværelse i eget livet. Bli med på en 12-måneders livsendrende reise og få tilgang til konkrete verktøy, undervisning og inspirasjon for å skape den endringen du ønsker i livet ditt ✨

Prosessen du går igjennom kan føre til spontan glede, ekstase og nytelse, du kan risikere å komme i kontakt med både skaperglede og livskraft, just so you know 💁‍♀️

Fantastiske gjestelærere

Vi har en gjest pr måned. Temane så langt har vært; human design og seksualitet, hypopressiv trening, yoniegg, tang og tare som supermat, bli fri fra overgrep, overgangsalder, menstruasjonsyklus m.m

De beste rabattene

Alt jeg slipper fremover får du muligheten til å kjøpe for beta-pris. Du har også fast rabatt i nettbutikken min på 20%

 

Unikt Fellesskap

Her får du muligheten til få den støtten du trenger og dele det som er levende i deg dersom du ønsker det. Du får en Q&A med meg og mitt ekspertpanel hver måned. 

 

Guida opplevelser 

I tillegg til det fastsatte programmet legger jeg også opp til workshop med meg, der du kan få gleden av å jobbe "live" i energien til andre fantastiske kvinner. 

 

Dette er bare noe av det du vil lære:

Du er ikke her for å tilfredsstille alle andre, du er her for å leve DITT liv!

Steg 1

Selv- kjærlighet

Med et godt grunnarbeid er det ikke grenser for hvor langt du kan nå, det er en stor kraft i det å elske seg selv. Være dronningen i eget liv.
Kjærlighet og trygghet er vårt fundament i møte med livet, da kan du stå stødig uansett hva som måtte komme din vei!

steg 2

Seksuell anatomi

Seksualitetens livsfaser og utforskning av selvet. Gjør deg klar for å utforske din seksualitet på nye måter og i ulike livsfaser. Sammen skal vi fjerne indre blokkeringer og frigjøre vårt fulle potensial, så du kan få muligheten til å utforske deg selv og forstå din seksualitet.

steg 3

Holistisk sex

Unike verktøy som vil ta deg til nye høyder av nytelse og dypere bevissthet omkring egen seksualitet. Holistisk sex er en opplevelse hvor du inkluderer alle deler av deg selv, kjenne på ulike følelser, og alt som er levende i deg i øyeblikket. En ny måte å møte deg selv på. 

steg 4

Tantra og traumer

Du får presentert en ny dimensjon som vil hjelpe deg å se på og forløse traumer og dype avtrykk. Vi skal legge til rette for heling og transformasjon. Du vil få presentert verktøy som yonimapping og de-armouring, og disse vil hjelpe deg å komme i kontakt med dine indre følelser og ønsker på en ny måte.

steg 5

Vill- kvinnen

Kom i kontakt med villkvinnen i deg, så du kan finne ditt sanne potensiale, din kraft og komme i kontakt med kjernen i din seksualitet. Gi slipp på behovet for kontroll, og øv deg på å være aksepterende og tilgjengelig for ditt naturlige seksuelle uttrykk. Ta tilbake det samfunnet en gang tok fra deg.

steg 6

Din indre sabotør

Bli kjent med ditt skyggeselv og den indre sabotøren i deg som begrenser deg i dette livet. Når du blir kjent med dine mønstre, da kan du jobbe på lag med dem, fremfor å motarbeide og undertrykke. I dette steget vil du oppdage hvordan skyggeselvet ditt kan bli din kilde til kraft!

steg 7

Energi og sex 

Vekk og kroppsliggjøre dronningen av energi inne i deg. Å forstå og jobbe med egen energi kan gi fantastiske resultater. Kjenn hvordan din indre styrke og kraft vekkes til live, og du vil kjenne at livsgleden, kreativiteten og seksualiteten din tilfredsstillelse på flere plan.

steg 8

Orgasmens landskap

Lær om de ulike typene orgasme, kroppens orgasmiske geografi og hvordan du kan bruke energi og orgasme sammen for å oppnå de mest intense, tilfredsstillende opplevelsene. Dette er et avgjørende steg på din reise mot å forstå og utforske din seksualitet på en dyp og personlig måte.

steg 9

Vibrerende økosystem

I dette steget her lærer du å skape et vibrerende indre økosystem, så du kan blomstre og vokse i din seksualitet. Undervisningen rettes mot å finne dine kjerneverdier, og lære deg hvordan du kan bruke disse for å løse opp i indre blokkeringer, slik at du kan leve enda mer autentisk.

steg 10

En ny versjon 

Bli bedre kjent med deg selv, og jeg vil hjelpe deg å forstå hva som gjør deg til den unike personen akkurat du er. Bruk sex magic til å skape deg en identitet som gir deg muligheten til å slå ut i full blomst. Utforsk deg selv på en dypere måte, og bli mer bevisst på hvem du er og hva du vil i livet ditt.

steg 11

Relasjons- dynamikk

Dette steget er viet til et dypdykk i relasjoner og relasjonsdynamikk. Målet er at du skal kunne avdekke hva kjærlighet og intimitet betyr for deg, og hvordan du kan utnytte denne nye kunnskapen din til å skape og tiltrekke deg de relasjonene du virkelig ønsker i livet ditt. 

steg 12

Din indre kraft

I det siste steget på denne reisen skal vi se nærmere på hva makt egentlig er, og hvordan vi kan skape mer av det i oss selv og livet. Makt handler kort og godt om å skape den hverdagen du ønsker. Det er det perfekte tema til å avslutte denne vidunderlige reisen og legge et nytt grunnlag.

hvordan hadde det vært for deg å 

Si ja til et lekent liv?

Så du kan våkne opp og ha sex der du virkelig er i kontakt med deg selv. Kjenne liv, nytelse og lykkerus pulsere gjennom hele kroppen din.

Så du kan gjøre tiden du har fått her på denne jorden, både storslått og fantastisk. Kjenne på ekte, langvarig transformasjon, slik at du kan oppleve den dybden av intimitet som du vet du er i stand til dypt der inne.

Gjennom vårt lukka fellesskap vil du månedlig få ressurser, støtte, veiledning og helt konkrete oppgaver å jobbe med basert på ulik metodikk, vestlig og østlig, teori og praksis. Dette vil gi deg den strukturerte støtten du trenger for å oppnå resultater.

Laget for at du skal oppdage og kjenne deg frigjort i ditt eget seksuelle uttrykk, selvsikker og tilfreds i egen kropp. 

Ta et dypt pust og kjenn at alt legger seg til rette for deg nå, for at DU kan oppleve den nærheten og lidenskapen, du så kjært lengter etter! 

Uansett hvor hardt du har strevd, uansett hvor blokkert du har følt deg. Så garanterer jeg deg at du kan oppleve trygghet i møte med din seksualitet, i tillegg til fantastiske tilstander der du har gitt slipp, uten å en gang tenke over det.

Jeg har selv gått fra å ønske et a-seksuelt liv, til å elske seksualiteten min og forstå hvor mye vakkert den har å by på.

Akkurat nå dedikere jeg min tid til å være en veg-gleder for andre som også er klare til å si: et stort JA til alt livet har å tilby! 

"Du står så trygt i deg selv i det du veileder meg inn på de mest intime temaene i livet, og dette har gitt meg den roen og tilliten som jeg trenger, for å selv bli klar for å invitere seksualiteten inn i livet mitt."

Mette Grahl-Nielsen, Ingeniør

"Jeg satte lokk på følelsene mine, møtte dem ikke og lot som om de ikke var der. Kristinas undervisning hjalp meg å møte dem sånn som jeg ville ha møtt mine egne barn. Med forståelse og kjærlighet. Jeg er så takknemlig for alt Kristina har lært meg."

Therese Jeanette Øyane, Personlig trener

velg den betalingsløsningen som passer best for deg: 
Bruk klarna og utsett betalingen rentefritt i opptil 30 dager eller del opp beløpet over 3 år. 

Månedsabonnement (binding ett år) ✨

1997,-

 • Tilgang til Kvinneportalen 
 • Egen Facebook-gruppe (valgfritt)
 • Egen app
 • Nytt innhold hver måned 
 • Digitalt leirbål hver mandag 
 • Gjesteforelesere eller workshops hver måned
 • Kristina Merete på Voxer 1:1 i 12 uker
KJØP NÅ

1-ÅRS TILGANG FOR

19997,-

 • Tilgang til Kvinneportalen 
 • Egen Facebook-gruppe (valgfritt)
 • Egen app
 • Nytt innhold hver måned
 • Digitalt leirbål hver mandag
 • Gjesteforelesere eller workshops hver måned
 • Kristina Merete på Voxer 1:1 i 12 uker
KJØP NÅ

hvordan jeg tok tilbake min seksualitet, og hvordan du kan gjøre det samme

Hei, Kristina her!

 

Når jeg var 18 år gammel kjente jeg meg så lite verdt, jeg gikk igjennom noen år der jeg nesten ikke fikk til å fungere som menneske. Jeg hadde en veldig intens og dyp kjærlighetssorg, i tillegg til at jeg strevde med seksualiteten min etter krenkelser og traumer jeg hadde arvet.

Jeg ville så gjerne leve livet mitt fullt ut, men følte hver dag som en feiltakelse. 

Jeg hatet mitt eget ansikt og min kropp. Jeg var redd for å lykkes med noe, i frykt for å feile, i frykt for å hate meg selv mer enn det jeg allerede gjorde. 

Når jeg etterhvert fikk stablet meg på beina, ble det mye alkohol og sex. Jeg hadde lav selvfølelse, var følelsesløs og nummen, og søkte bekreftelse. 

Jeg klarte ikke å koble seksualitet sammen med kjærlighet. Så de femten siste årene har jeg lett etter svar.

... og jeg fant min autentiske seksualitet, kraft og naturlige lykkerus....

Jeg har studert meg selv fra innsiden og ut. Fordypet meg i kurs og utdanninger, for å kunne hjelpe og hele meg selv. 

Til slutt oppdaget jeg ubetinget egenkjærlighet og aksept

og deretter 

glede, liv og en helt rå feminin kraft!

Mitt 20 år gamle selv, skulle visst om dette, derfor er jeg her for å dele mine livsendrende resultater, så du også kan endre din historie! Hvem vet, kanskje trenger ikke din reise å bli så lang som min, eller kanskje er den det allerede, men det er aldri, aldri for seint!

Har du sittet på perrongen for lenge, og lurt på om du skal hoppe på og gjøre noe med saken?

Hvis du leser her enda, så er det akkurat dette du har ventet på? 

Isåfall gleder jeg meg til å ha deg med!

Klem, Kristina ❤️

følg stegene og gled deg til dette:

Ulik bakgrunn, ulike mål men på samme sti 🖤 

01

Kroppen din våkner

Du kjenner på skaperkraft, kreativitet, liv og en ny indre glød.  

02

Du har ofte lyst og tar intiativ

Du er stolt og trygg i deg selv, og din kropp.

03

Du er tilstede med DEG

Du nyter livet, og menneskene rundt deg.

04

Du er selvsikker og sensuell

Andre trekkes mot deg og din unike energi.

05

Du vet hvor verdifull du er 

Du kjenner deg trygg i din feminine kraft.

06

Du elsker seksualiteten din 

Du er stolt og trygg i deg selv, og din kropp.

JEG VIL LEVE DENNE UTGAVEN AV MEG SELV

Tone, sexolog

"Kristina Merete og Kvinneportalen er et kjempeviktig tilskudd for kvinner og kvinners seksualitet. Det å spre kunnskap, normalisere, informere og bidra til trygghet rundt vanskelige temaer er kjempeviktig, og det å kunne kurse kvinner i å finne seksualiteten sin er et nydelig bidrag til hele verdens befolkning. For blir den ene halvparten trygg på seg selv, vil den andre halvparten kunne bli trygg også. Kristina Merete er som ringer i vannet. Hun er plasket som skaper ringene, og alle kvinnene hun hjelper skaper større ringer utover. Jeg håper alle finner veien til Kvinneportalen, der de blir møtt av et av de varmeste menneskene jeg kjenner. Kristina Merete brer om seg med god energi, og sprer kjærlighet til alle på sin vei. Hun er så viktig for kvinnehelse!"

Emeli, Grafisk designer

“Da du begynte å dele av din kunnskap følte jeg meg trygg hos deg. Du adresserer ting jeg ikke har sett noen andre gjøre, og utfordringen/problemet kommer i bakgrunnen. Vi kan alle møtes hos deg, uavhengig av bakgrunn, og stå sammen. Din kunnskap når dypere enn det en kan lese seg til i bøker. Jeg følte meg trygg på at du kunne tilføre noe godt til mitt liv, noe du definitivt har gjort!”

Jeg har vært med i mange portaler, og Kvinneportalen er noe helt unikt – den skiller seg ut!  Jeg kan gå inn når som helst, velge å kun lytte til én ting og den ene tingen kan ofte vise seg å gi meg akkurat det jeg trenger i det øyeblikket. Det holder kanskje til og med for en hel måned. Jeg stresser ikke med å følge slavisk, jeg stoler på min intuisjon og følger mitt eget tempo. Det er trygt å vite at den er der, akkurat når jeg trenger det, det er godt å kjenne på."  

Er du klar for endring?

"Kristina er åpen om sitt levde liv, og hun har forstått sammenhenger som få andre har forstått. 

Jeg har lett lenge og forsøkt mye, men først da jeg fant Kristina og Kvinneportalen hennes fikk jeg hjelp. 

Et univers av nytelse har åpnet seg. Jeg lærer meg selvkjærlighet, får kontakt med egen kropp, strekker meg mot nye sensasjoner og opplever at livet har åpnet seg på ny.

Jeg hadde et avslått underliv, og en sorg over at nytelsen over egen kropp var tatt fra meg. Fortvilelse over å ikke få til å dele det fineste med ny partner.

Så fant jeg dette. Jeg er i starten av alle leksjonene, men har allerede mottatt så mye mer enn jeg kunne håpe på.

Jeg anbefaler portalen til alle som vil nå lengre inn til seg selv, og som vil nyte seksualiteten sin fullt ut."

Anita

JA TAKK

intimitetsekspert

På innsiden deler jeg mine egne personlige oppdagelser med deg!

Men du får også tilgang til Holistisk Sexolog Kristina Merete 💁‍♀️, som har utdannet seg i det vide og brede innen psykisk helsearbeid, pedagogik men også mindfulness, yoga og tantra for å kunne gi deg som deltaker det beste. Arbeidserfaring fra kommunalsektor og spesialisthelsetjenesten, men også som bruker av tjenestene selv. I Kvinneportalen får du meg på innerlomma og du kan stille meg spørsmål direkte både skriftlig og på live-sendinger. Gjennom dette lavterskeltilbudet vil jeg gjøre mitt beste for å skape den endringen og tryggheten du trenger på din veg 🙏

bevisst deler jeg mye om meg selv for å inspirere deg til å:

  Oppleve dypere glede og nytelse enn du trodde var mulig.

  Bli kjent med og elske kroppen din, som et tempel av visdom og magi.

  Bruke seksualitetens kraft til å transformere og skape en høyere bevissthet til livet ditt. 

  Frigjøre ditt mest autentiske selv ved å hele gamle sår og si farvel til nedverdigende behandling.

  Ha de mest sensasjonelle og lidenskapelige opplevelsene. 

  Skape dype og kjærlige relasjoner, og tiltrekke deg mennesker som er bra for deg.