GRATIS VIDEO OG LYDFIL FOR MENN

Hvordan holde ut lengre i senga?

Denne testikkelmassasjen vil hjelpe deg!

Min visjon er å hjelpe deg å romme hele ditt maskuline og seksuelle selv – så du kan ha sex i timesvis, gi kvinnen i ditt liv vaginale, livsendrende orgasmer og i tillegg trives bedre på jobben og få større økonomisk frihet. 

 

For godt til å være sant? Absolutt ikke

Hva mer kan du forvente når du begynner med testikkelmassasje:

  • Økt testosteron
  • Balanserte hormoner og økt blodsirkulasjon
  • Bedre sædkvalitet

Er du åpen for mer i livet, og ser at det alltid er mer å lære? Last ned min gratis video og lydfil der jeg lærer deg flere steg som vil hjelpe deg å mestre seksualiteten din i enda større grad.

JA, JEG VIL HA DIN VIDEO OG LYDFIL

HEI, KRISTINA HER!

Jeg befant meg i et dypt svart hull når det gjaldt min seksualitet. Som så mange andre kvinner slet jeg med å kjenne meg trygg nok til å slippe meg løs og kjente på så lite lyst. Jeg utviklet Kvinneportalen for kvinner som var klar til å møte, eie og elske seksualiteten sin og lærte så mye av dem; at jeg bare måtte gi denne lærdommen videre til dere menn også! Ikke minst har mitt 1:1 arbeid med menn, inspirert meg til å lage Manneportalen som kommer nå på nyåret

Jeg har fordypet meg i både vestlig og østlig kunnskap i 18 år. Jobbet med traumer, avhengighet og seksualitet i både offentlig og privat sektor. De siste årene har jeg startet for meg selv for å hjelpe enda flere mennesker der ute å oppleve episk sex og legendarisk kjærlighet. Jeg har allerede hjulpet hundrevis av mennesker å transformere sine liv, ved hjelp av mine lavterkskeltilbud. 

Praksiser, verktøy og kunnskap du får av meg vil oppgradere sexlivet ditt og gjøre at du opplever en helt ny form for seksualitet, ubegrenset kjærlighet og nye dybder i dine intime relasjoner. Både med deg selv og andre.

Det er ikke bare sexlivet ditt, eller relasjonene dine som vil transformeres, HELE livet ditt vil bære frukter av den reisen du nå begir deg ut på! 

SKAFF DEG MIN VIDEO OG LYDFIL

ER DU KLAR TIL Å TILTREKKE DEG DEN SEXEN DU ALLTID HAR DRØMT OM?

Kanskje er du i et forhold, kanskje leter du etter The One. Å invitere denne lydfilen inn i livet ditt kan gjøre alt mulig. Just sayin

SEND MEG DITT GRATISMATERIALE

Kristina Merete

er både sett og hørt i ulike medier, i tillegg til at hun har hatt og har flere samarbeidspartnere;