Få lyst, lett!

NYT-KURS FOR KVINNER

Spørsmålet er ikke om du vil klare å få lyst... Spørsmålet er om du kan klare å la være? 😘

Skap et trygt sted, åpne opp for lekenhet og magi vil skje! 

 

Lær deg å gi slipp på tankekjøret så du kan oppleve all den nytelsen DU fortjener! 

Dette er for deg som ikke kjenner at din seksualitet gir deg noe glede lengre, og som er lei av å gå og vente på at alt skal løse seg på magisk vis. Kanskje er du fanget i hamsterhjulet, du kjenner på mye stress, har en hektisk hverdag, du vet ikke helt hvordan en orgasme føles eller om du egentlig har hatt en? Sex er smertefullt, du sliter med ulike former for komplikasjoner, vaginisme, traumer, lite selvverd osv. 

Du er lei av å føle at den eneste grunnen til at du har s*x, er for å glede partneren din... Nå er du klar for å ha lyst for egen del først og fremst, og kjenne at din seksualitet gir DEG noe! En partner, eller ei...

JA, JEG VIL BLI MED !!!

Oppdag kunsten bak din feminine sensualitet så du kan: 

 • Elske deg selv og kroppen din
 • Gløde
 • Sprudle fra innsiden
 • Få lyst på s*x igjen
 • Oppdage nye former for intimitet
 • Kjenne på livslyst og lekenhet
 • Eie rommet
 • Tiltrekke deg gode ting i livet sitt
 • Skille deg ut i folkemengden
 • Snu en dårlig dag og gjøre den god
 • Være som en magnet på mennesker rundt seg
 • Tiltrekke deg fantastiske relasjoner
Jeg er klar !!! ✨
I NYT-KURSET VIL DU LÆRE ALT OM Å: 

"KOMME SOM DU ER!"

GÅ FRA RASKT, HARDT OG EFFEKTIVT TIL:

 • Mykt
 • Sakte 
 • Sensuelt

Bli kjent med selvnytelse; en form å møte deg selv på der du gir slipp på mål og prestasjon, og heller utforsker din nytelse fra A-Å der du inkluderer hele kroppen din.

Det er med stor glede jeg vil lære deg alt samfunnet foreløpig ikke har lykkes i å formidle. Er du klar for å se forbi den fysiologiske og mannlige linsa?

MYK-metoden vil gi deg verktøyene til å finne en form for s*x som du faktisk har lyst til å ha, igjen og igjen! Så du kan kjenne deg styrket i å skape opplevelser som er tilpasset deg og din kropp! 

Varmt velkommen til et trygt rom der aaalt vil gå saktere, slik at du kan rekke å tenke at du har lyst på mer!

Jeg gleder meg til å se deg skinne 

UKE #1

Lær å omfavne og elske seksualiteten din betingelsesløst! Lær deg å bruke hele kroppen som en kilde til nytelse. Lær deg hvordan du fysisk kan fylle kroppen din med mer selvkjærlighet.

UKE #2

Oppdag hvordan du aktivt kan bruke bekkenbunnen din for å oppnå enda mer orgasmiske sensasjoner og dypere nytelse. Lær deg å gi deg hen, komme ut av hodet og inn i kroppen din ved å bruke sensuelle knipeteknikker som vil gjøre at du virkelig kjenner deg i live. 

UKE #3

Lær deg en måte å puste på som vil utvide lengden på dine orgasmer. Få teknikker som gjør at du kan oppleve en full kroppsorgasme. Lær deg å bruke stemmen din som et verktøy for å gi slipp på fastlåste energier, som holder deg tilbake.

UKE #4

Gi slipp på blokkeringer og spenninger i kroppen slik at du kan gi deg hen til øyeblikket. Lær deg å være komfortabel med alle følelser. Bygg selvtillit gjennom å uttrykke deg både emosjonelt og seksuelt. La stemmen bli et hjelpemiddel for å komme i kontakt med din autentiske seksualitet. 

UKE #5

Lær å skape bølger av sensuell nytelse gjennom hele kroppen din som er tilstede hele tiden, så du virkelig kan eie din feminine kraft. Vibrasjonene du skaper vil gjøre at du føler deg energetisk under og etter sex, fordi du endrer negative mønstre så du kan føle det DU ønsker.  

UKE #6

Kombiner alle disse orgasmiske verktøyene og omfavn livet ditt som en sensuell og moderne stjerne. Få en kraftfull øvelse som gjør at du vil bli begjært og elsket (med) på akkurat den måten du ønsker. Du vil få muligheten til å få erfare hvordan sterke følelser kan transformeres til seksuell energi.

Jeg er klar!

"Jeg lå meg selv tilbake til livet."

Se for deg dette som yoga, men for sex. Jo oftere du utfører øvelsene, desto dypere vil din selvkjærlighet bli, og jo mer sensuell vil livsstilen din utvikle seg. Kursets hovedfokus er å dyrke en orgasmisk, feminin og sensuell tilstand som gir næring fra innsiden og ut.

Du trenger ikke en partner for å ta dette kurset – her er det du og din nytelse som står i sentrum.

Likevel kan kunnskapen du tilegner deg brukes for å skape dype, intime og tilfredsstillende stunder med en partner.

Du vil lære spennende tantriske metoder for å oppleve komplette kroppsorgasmer og flerfoldige orgasmiske tilstander, så du kan få en kraftigere og mer tilfredsstillende seksualopplevelse... hvis det er din greie. Det er definitivt blitt min, og det fra et utganspunkt der jeg egentlig hatet seksualiteten min! Den metoden jeg har utviklet var den som gjorde at jeg klarte å koble seksualitet og kjærlighet til hverandre igjen ❤️

JEG VIL OGSÅ!

FRA       TRAGISK TIL MAGISK!

Jeg har gjort et vanvittig stort arbeid for å gjenopplive alt som føltes dødt inni meg.

Jeg har ikke bekjempet drager, men jeg har forsøkt bortimot enhver terapiform, spirituelle praksiser, utdanninger og opplevd en haug av ulike relasjoner og massiv kjærlighetssorg... til jeg fant mine svar.

Og selv om livet mitt ikke er perfekt, så har jeg gått fra å kjenne meg nummen, livløs og selvkritisk til å kjenne på glød, lekenhet, ekstase og forelskelse.

Jeg sliter mindre og jeg feirer mer!

Jeg brukte 15 år på prosessen, og selv om den til tider var skummel og altfor mye for nervesystemet mitt så kan jeg i dag se at den ledet meg til mitt gjennombrudd, og at det som har vært så smertefullt også har gitt meg mange vakre erfaringer. 

Dog er det ingen grunn til at du skal bruke så lang tid som meg, så jeg vil dele med deg visdommen som tok meg hit!

Å mestre din feminine seksualitet

Utforsk MYK-metoden, en unik tilnærming designet for å revitalisere din hormonelle helse direkte gjennom kroppen. Denne metoden er ikke bare en teknikk, men en kunstform som forsterker din indre selvkjærlighet. Oppdag hvordan du kan frigjøre ditt sanne begjær og erfare nytelse fra kjernen av ditt vesen.

Det lar deg skape en ny vane med nytelse, som igjen fører kroppen din inn i en optimal hormonell, biologisk og energisk tilstand.

 

Hvordan skaper du en ny vane med mer lyst?
Ved å dyrke nytelsen oftere...
Og hva er den største kilden til nytelse i egen kropp? 
Tilgang til din seksuelle energi...

 

Men tro det eller ei, det er ikke klimakset som virkelig tenner din sensuelle glød.

Det er det magiske rommet som jeg kaller "nytelsessonen."

Forestill deg; det øyeblikket etter at du har blir opphisset, men rett før klimaks – det er ren nytelse det! Men mange av oss går glipp av nettopp denne gleden (!!!)

Fordi vi haster oss gjennom intimiteten, eller kritiserer oss selv for å bruke "for mye tid."

Når du gir deg selv tid til å utforske og virkelig nære i "nytelsessonen", da omprogrammerer du hjernen din til å omfavne nytelsen.

Og ta da; Grunnlaget for den biologiske og hormonelle balansen du trenger for å virkelig stråle, er dannet!

Jeg blir med på kurs ✨

"Det beste er egentlig slutten av denne øvelsen. Da kjenner du at det har gjort godt, og kroppen våkner litt til live på en ny måte. En god energi strømmer rundt i hele kroppen og det er virkelig deilig! Gleder meg til fortsettelsen." 

Trine

"For en nydelig deilig og avslappende øvelse. Du formidler så trygt, fint, varmt og omsorgsfullt. Dette er energien jeg velger stadig meir av i livet mitt og det gjør nervesystemet mitt og meg til et veldig mye bedre menneske. Takk." 

Hedvig

"For min del har det gitt god effekt og ta pusten mer med i slike praksiser, i tillegg til å bruke hele meg og alle sansene mine. Du er veldig god på formidling her også, samt dele av din mengde kunnskap. Jeg er veldig takknemlig. Jeg lærer noe nytt og spennende om meg selv hele vegen!"

Laila

"Jeg har opplevd det vakreste, nydeligste øyeblikket med min aller første orgasme skjønner jeg nå. Helt utrolig hvordan en orgasme kan kjennes ut, og hvordan den beveget seg gjennom hele kroppen. Glede, nytelse, storhet og kjærlighet. Virkelig magisk. Jeg er lykkelig nå, for min erfaring og for at du leder på en så trygg måte. Takk." 

Maren

"Nå har jeg meldt meg på Lyst Kurset ditt og gjort første praksis. jeg ble så rørt og dypt beveget, fikk umiddelbar kontakt og kjenner sååå mange sammenhenger. Wow, dyp respekt! Inspirasjon og connection. Takk!

Elin
Jeg vil også oppleve dette!

VIBRERER KROPPEN DIN ETTER NYE HØYDER ?

Da blir du med her ❤️

 

 

BETAL NÅ

9997,-

Din unike pris NÅ

 • 6 moduler
 • Nytt drypp hver uke
 • 20% på underlivet.no
 • PDF-arbeidshefte
 • En app der du får direkte tilgang til programmet
 • Fellesskap hvis du ønsker
 • Kristina Merete på innerlomma

 

BLI MED NÅ

Mitt navn er Kristina Merete 

Jeg er 38 år, gift med Adam og stolt mor til ei datter på 10 år og en sønn på 12 år. 

Med over tolv års erfaring som pedagog og terapeut, har jeg nå dedikert meg til å støtte mennesker til nære, trygge intime møter. Selv om min formelle utdanning er verdifull, er det mine egne livserfaringer – særlig som noen som har kjent på utfordringene fra en komplisert oppvekst – som gir min tilnærming dybde og empati.

Min reise ledet meg til en internasjonal sexolog-utdanning som forsterket min forståelse av helhetlig seksualitet. Dette kombinert med spesialisering i feminin seksualitet og yoniegg har gjort meg til en av de fremste ekspertene i Norge. 

Med en bakgrunn i sosialfag, psykisk helse og avhengighet, og fortsatt arbeid i spesialisthelsetjenesten, er min tilnærming både bred og dyp. Jeg brenner for å spre kunnskap og har samarbeidet med brukerorganisasjon, kommune og spesialisthelsetjeneste som deler mitt fokus på seksuell helse.

Jeg opprettet eget AS høsten 2021, og har på denne tiden fått gleden av å hjelpe tusenvis av kvinner å oppdage og utvikle sin feminine seksualitet. 

Jeg driver Norges største medlemsskap for kvinners seksuelle helse, og du er velkommen til å søke opptak her etter NYT-kurset. Da kan du også få muligheten til å bli sertifisert i MYK-metoden, så du kan ha egne grupper og bruke mitt materiale i eget arbeid.

Mitt arbeid er støttet av Innovasjon Norge og Setesdal Regionråd, og jeg er ydmyk og takknemlig for at de både anerkjenner og ser viktigheten av å styrke kvinners seksuelle helse. Høsten 2024 kommer boken Lyst på Livet ✨

Feminin oppvåkning skjer over hele verden.

Det finnes utallige fantastiske lærere og metoder å velge mellom, og dette kurset er absolutt ikke den eneste veien.

Men, hvis du føler en dragning mot å arbeide mykt sammen med meg, og føler at dette er en del av din reise. Da er jeg utrolig begeistret for at vi skal gå gjennom denne prosessen sammen, og skape de første og heftigste `rippel effects` i Norge (!!!)

Lys og Kjærlighet alltid, 

Kristina Merete...

 

Jeg blir med på kurs ✨

Kristina Merete

er sett og hørt og har samarbeidet med ulike medier og instanser;