ARBEIDSHEFTE SOM LÆRER PARTNEREN DIN FRA A-Å

Sånn får du den erotiske opplevelsen du alltid har drømt om + awesome bonus!

Ting går for kjapt og partneren din finner ikke de rette punktene, men det værste er at han ikke virker å være helt tilstede, sammen med deg. Partneren din skjønner ikke helt hva du trenger, for å kunne gi slipp og gi den hen!  

Tenkehjernen din går helt crazy bananas, og du klarer ikke å fortelle hva du virkelig ønsker, så la meg gjøre det for deg

LAST NED GRATIS ARBEIDSHEFTE HER

Irene

Så sykt kult med den yoni-massasjen! Mannen er supergira, og dette er noe jeg en gang ikke helt vet hvordan jeg gjør, så jeg kunne aldri instruert han bedre enn deg 🤣.

Anne

All den kunnskapen du gir her, dette er helt unikt, du viser at det handler om så mye mer enn de rette punktene! Vi har ikke prøvd massasjen fysisk enda, men det var veldig fint å se denne videoen sammen først.

Anders

Jeg fikk gleden av å hjelpe min kone ut av en stresset hverdag med denne massasjen. Fint for meg å kun ha fokus på å gi. Anbefaler denne massasjen på det varmeste - du viser en sakte og øm fremgangsmåte.

Yes Yes Yes
DENNE UNDERLIVSMASSASJEN HER

er livet før og etter

BONUS 1

God emosjonell kontakt

Så du kan nyte, vokse og heles i et trygt rom der du virkelig blir tatt vare på.

BONUS 2

Nyte livet ditt

Så du kan endre s3ggsualitet din, våkne den og kjenne deg mer i live enn du har vært på lenge.

BONUS 3

Være deg selv fullt og helt

Åpne opp for en autensitet som vil endre hele måten dere har s3ggs på, fordi du klarer å gi slipp. 

BONUS 4

Åpne opp for utforskning

Lær nye ting om hverandre så dere kan komme enda nærere enn dere har vært før.

BONUS 5

Økt selvtillit og selvfølelse

Fordi dere endelig lærer alt dere en gang skulle ha gjort.

Dette ønsker jeg meg!

Det har allerede skjedd en endring!

 

"Jeg har involvert min samboer, og bare av å lese arbeidshefte som følger med videoen din, så lytter han til meg uten at jeg trenger å si så mye. Jeg får muligheten til å kjenne hva som er okei for meg, han er soft og forsiktig.

 

Jeg gleder meg så over de små stegene, og jeg er så glad for å få være i ditt trygge rom. Nå renner det tårer, jeg blir rørt over at jeg tar ansvar, og det beste av alt så kjenner jeg meg ikke lengre alene. Tusen, tusen takk for at du laget dette fine kurset og for alt du deler"

Jeg vil også oppleve dette!
ARBEIDSHEFTE MED TYDELIGE INSTRUKSER

Så han kan gi deg den beste underlivsmassasjen ever! 

Dette fortjener du, og jeg har leita og ikke funnet en lignende ressurs enn det jeg nå har laget noe sted. Underlivsmassasje for dummies, eller misforstå meg rett fordi det ville du aldri hatt lyst på. Det jeg mener er at ALLE kan lære seg denne, og vi skal ikke kaste skam på menn som ikke vet helt hvordan vi fungerer. Hvor skulle de lært så tydelige instrukser som de får her? P0rn0? Skolen? Media?

Det er for dårlig fokus på kvinnehelse og vår s3ggsualitet så dette er min gave til deg, der jeg lærer dem hvordan de skal ta vare på deg fra start til slutt, som den dronningen du er! 

OOOH JEG GLEDER MEG
JEG ELSKER AT DU FANT VEGEN HIT

Kristina, her!

For meg var ikke s3ggsualitet et sted for vekst. Alle problemer ville forsvunnet dersom seggs ikke eksisterte, det føltes ikke som om det var for meg. Jeg følte kroppen min var for alle andre, og forstod ikke at den kunne tilføre noe positivt i mitt liv.  

I femten år søkte jeg, og litt etter litt begynte jeg å finne ting som gjorde at det begynte å falle på plass.

Jeg ser i dag hvordan mange av oss har blitt sosialisert inn i s3ggsualitet som en arena der det kjennes ut som at vi må prestere. Derfor laget jeg denne ressursen slik at menn kan få gleden av å hjelpe oss å oppdage vår sanselige kropp, så vi kan være enda mer tilstede for opplevelsen i stedet for å være i prestasjonsmodus.

Vår veg til nytelse vil bli kortere når den emosjonelle kontakten er på plass, da vil vi kjenne oss trygge så vi kan gi slipp og få tilgang til dypere opplevelser ✨ 

Jeg er klar!
BONUS BONUS BONUS; Arbeidshefte er oppdatert så du får nå også

Seks superkrefter han kan implementere som gjør at du vil be om mer! 

Når han lærer seg disse elementene og implementerer dem, da vil han gå fra å være en 🐈 til å bli en 🐅 💁‍♀️

Ahooooo 🔥