Seksualitet, alt annet enn det du egentlig trodde 😘💦

Sep 17, 2022
Penetrer meg, del 1.

Saaaay whaaaat 🙈💦😘

Jeg har laget en YouTube-serie med nye filmer hver uke. Den er laget for å gi inspirasjon, hovedsakelig til mennene i våre liv nå i starten, men jeg lover at du som kvinne også vil bli inspirert 🦄.

 

Å trenge gjennom

Jeg har valgt å kalle den første serien "Penetrer meg", og den består av til sammen tre små videoer. De ligger alle der og venter på deg 🙋🏼‍♀️. Du finner den første episoden her 👇

 

  

Jeg vet jo litt om det å være kvinne på både godt og vondt, og har lyst å lære menn hvordan de emosjonelt og seksuelt kan penetrere kvinnen i deres liv. Hvordan de kan evne å trenge gjennom, og stå støtt på, alle områder i livet. Ikke minst hvordan dette henger sammen med hvor integrert deres seksualitet er. 

Bak enhver suksessfulle kvinne står en mann på kne og gir henne alt han har!   

Yes! Dette er en av påstandene jeg bruker i den nye YouTube-serien for menn, fordi jeg ønsker å inspirere dem til å gå dypt inn og gi oss intime møter som virkelig er livsendrende for oss begge!

Setningen er ikke ment å ekskludere andre typer forhold som ikke er heterofile (fordi jeg tror svært få av oss er 100% det ene, det andre eller tredje) 🙈, ei heller for å undergrave oss kvinner med at en mann står bak vår suksess – dersom du finner setningen min provoserende… 

 

Menn er betydningsfulle

Men; min målgruppe her er menn som føler seg truet av kvinner, som blir usikre på seg selv når vi står i vår kraft, og som fort ender med å utslette seg selv. Jeg ønsker at de skal forstå at de er betydningsfulle!

Å mestre sin seksualitet gjelder ikke bare for kvinner. Vi er ferdige med fokuset på at kvinner ikke har lyst og at kvinner er hovedgrunnen til at det ikke blir sex i heimen!

Menn har også behov for både mestring, inspirasjon og lærdom i seksualitet. Derfor hadde jeg lyst å lage en serie til ære for menn, for å inspirere dem til å bli enda bedre og enda mer fantastiske elskere 💞.

Jeg vil løfte dem, så de forstår hvor enormt stor verdi de faktisk bærer. Jeg vil hylle dem, og vise hvor mye vi setter pris på at vi har dem i våre liv. Jeg vil at de skal skinne sammen med oss, fordi det store gjennombruddet jeg ønsker å skape, gjør vi ikke alene!

Vi skaper det sammen som samfunn. 

 

Manneportalen

Ikke minst ønsker jeg at menn skal få en større forståelse for arbeidet vi gjør i Kvinneportalen. Ikke bare gjennom at vi forteller, men at de får sin egen unike opplevelse. Så du kan se på disse videoene som en oppvarming til Manneportalen 🙌 som vil vokse frem på nyåret. Et kurs med undervisning og øvelser som kan hentes frem igjen og igjen for å mestre alle aspekter av livet. 

For dere som er i et forhold, gjør dere klar for videoer som vil gi dere nærende samtaler og en dypere emosjonell kontakt. Akkurat som det gjorde i mitt forhold, da jeg ble klar for å invitere min mann mer inn i reisen min (for ja, jeg måtte ta en lang pause for å få på plass meg selv først). 

Å søke forståelse, lese betydningen av og ha dyp effekt og innvirkning –  som er det penetrering handler om. Dette gjenspeiler reisen jeg vil ta menn med på, for å forstå, se, trenge inn i og å påvirke i sin relasjon til seg selv og sin elsker.

Reisen handler om å mestre sin seksualitet som mann, mestre en magisk penetrasjon og alt hva det innebærer. Alt fra seksuell energi til hvordan menn stiller opp for seg selv og tar vare på egen seksuell helse vil være temaer i min nye serie. Jeg håper du vil elske den like mye som meg. 

Og du! Hvis du ikke allerede er med i Kvinneportalen, så kan du sjekke den ut her.

 

Kjærlighet alltid, 

Kristina Merete 🦄

 

Husk også mitt prosjekt og nettbutikk 👉 www.underlivet.no for sakte nytelse ❤️