Yoniegg πŸ‘‰πŸ» Hva, hvordan og hvorfor. Og for hvem.

Apr 21, 2022

Hva kan yoniegget gjøre for deg?

 

Ordet Yoni er sanskrit for livmor, et hellig tempel. Yoniegget har blitt brukt av kvinner i  tusenvis av år for å helbrede, vekke og aktivere livmoren.

Å bruke et yoniegg er en vakker metode for å koble på deg på underlivet ditt igjen, tone bekkenbunnen, legge til rette for avspenning og bringe inn en ny form for selvkjærlighet inn i livet ditt ❀️

 Her får du noen tips fra meg som jeg håper er nyttige både for deg som er nybegynner og deg som har brukt yoniegg en stund. 

1) Skap først og fremst et godt forhold til din yoni – ditt underliv. Kanskje har du dømt henne, ignorert henne eller vært redd for henne?  Fortell henne at du er lei deg for det, du kan beklage og du kan takke for gleden hun har gitt deg.

Se om du også kan forplikte deg til en ny, annerledes, sunn relasjon med henne som bygger på tillit, samtykke og intimitet. Lytt til henne og kjenn etter om hun er med deg i øyeblikket. Pust med henne slik at hun kan mykne opp. Se henne, hold en kjærlig hånd over henne, omfavn og føl henne 🌸

2) La henne få våkne opp uten yoniegg i starten. Du kan invitere inn sensuell selvmassasje, en fin oppvarming er brystmassasjen som du finner gratis her. Du kan gjøre en kroppmeditasjon for å bygge en dypere forbindelse til kropp og sinn, slik at du virkelig spiller på lag med hele deg. Du kan laste ned mine yoniegg videoer gratis her, og gjøre den praktiske øvelsen uten yoniegget i starten. 

3) Når du kjenner deg klar for å la ditt underliv skinne fra innsiden og ut, da kan du invitere inn yoniegget. Underlivet ditt holder på SÅ mye spenninger og nummenhet, noe som kan frarøve deg din naturlige nytelse. En yonieggpraksis er en av flere ting som kan hjelpe deg å slappe av i underlivet og bli mer følsom igjen. De subtile følelsene av egget vil massere deg på innsiden og løse opp i både blokkeringer og spenninger, samtidig som nytelsespunktene dine vil vekkes. 

Mange bruker yoniegget for å trene bekkenbunnen når de gjør husarbeid f.eks (det er vitenskapelig bevist at den type trening vil kunne gi deg bedre og mer kraftfulle orgasmer). 

Ved kontinuerlig bruk av yoniegget vil du oppleve mer fuktighet i skjeden og mer lyst over tid. Etterhvert vil du føle mer på innsiden, slik at penetrerende opplevelser også kan bringe mer glede inn i livet ditt. 

 

Forsiktighetsregler:

  • Egget skal ikke brukes under graviditet.
  • Dersom du bruker spiral, sjekk med lege om en yoniegg-praksis passer for deg. Noen kan være redde for at tråden skal vikle seg sammen med spiralen, men jeg har selv aldri hørt om noen som har opplevd det. 
  • Ikke bruk egget hvis du har blære-, vaginal- eller rektalprolaps uten først å konsultere lege. 
  • Ikke bruk egget analt
  • Har du en vaginal- eller bekkeninfeksjon, eller er under annen annen medisinsk behandling for tilstander i vaginal-, bekken- eller livmorregionen, skal egget ikke brukes.


Har du ikke et yoniegg enda, men har lyst til å kjøpe et anbefaler jeg et GIA-sertifisert jadeegg fra butikken min, UnderLivet. Jade er det perfekte nybegynneregget og at det er GIA-sertifisert betyr at det holder den aller høyeste kvaliteten. 

Når du kjøper yoniegg fra meg får du også med et gratis hefte med tips og råd 🎈

 Til slutt vil jeg dele at det å forplikte seg til en jevnlig yoniegg-praksis kan endre livet ditt til det bedre. I en undersøkelse gjort at min læremester, Layla Martin, rapporterte kvinnene som deltok følgende:

99.6% kjente en dypere forbindelse til kroppen sin

99.2% opplevde mer selvkjærlighet

87.9% hadde bedre sex

Alt dette etter bare tre praksiser.

Så det er verdt det. DU er verdt det!

 

Lys og kjærlighet inn i praksisen din. 

Kristina Merete 🌸