Så er det viktig at dere har et romantisk forhold der vennskapet er viktigere enn sexen 💁‍♀️

Mar 02, 2023

Jeg gikk inn i dvale igjen, 3 mnd...

 All denne tiden jeg ikke har hatt sex så har jeg lurt på om jeg kan si det høyt liksom? Jeg som jobber med seksualitet, som har pratet så mye om hvordan jeg aldri hadde lyst på sex og plutselig så var jeg der igjen, så jeg bare børstet det litt under teppet,

 helt til i dag iallefall 💋

 Og av og til trenger jeg tid for forstå greia, før jeg deler, dessuten er det jo ikke alt som skal deles heller og noen ville syntes at dette er altfor privat ✨ Det forstår jeg fordi vi lever jo i et samfunn der en skal prate sammen og finne ut hvor mange ganger i uken en kan bli enige om å ha sex 🙈

 Så en del av meg har trodd at dette er noe jeg må skjule, fordi hele grunnen til at jeg er her, er jo for at du skal få lysten på livet ditt, deg selv og partneren din igjen, så hva da når jeg selv ikke har det? 

 Det er ikke første gang jeg ikke har hatt sex på lang tid…

 Det har vart lengre, og spesielt du som er i Kvinneportalen vet dette, da åpenhet er viktig for meg.

 Jeg tror ikke på å finne et ideal om hvor ofte i uken vi som par skal ha sex, fordi det viktigste er;

 

 Å ha et romantisk forhold der vennskap er viktigere enn å være elskere. Fordi sex vil komme og gå gjennom årene, og det er enkelt å være lykkelig når sexen er der, men kan dere være lykkelig de dagene den ikke er det? 

 

 Jeg forstår også hvorfor noen kan synes jeg er for privat, fordi når det ikke er sex i heimen på en stund så er det sånn: åh-synd-på-mannen-stemning (noe jeg har skrevet om før). Men hva om vi heller kan tenke at vi er individ som helt fint klarer å ta vare på oss selv, og ikke er avhengig av andre for å kjenne på nytelse og for å ha det bra? 😊 Hva om vi har forhold der vi ikke bærer det ansvaret for hverandre?

 

 Allikevel, tilbake til poenget, og det jeg egentlig vil fortelle om er den vesentlige forskjellen på denne perioden min kontra andre, og jeg tror det kan gi deg noe å høre dette 😃

 Når jeg var i disse periodene før så fikk jeg PANIKK %//(/&%$%#%#$#$%%/&/

 Jeg laget drama, jeg gråt, trodde partneren min skulle forlate meg, forsøkte alt jeg kunne for å kjempe meg ut av det, ble sur, grinete og tverr, la skyld på alle andre enn meg og inntok en offerrolle! Jeg trodde jeg skulle bli gal, kjente meg SÅ feil og SÅ ødelagt!   

 

 Og hva skjedde denne gangen, etter det enorme helingsarbeidet jeg har gjort? 

 

 Jeg godtok det rett og slett, at lysten ikke var det og ja jeg kjenner meg ganske stolt! Jeg gikk inn i det med tillit, tillit til at alt ville komme tilbake akkurat når det skal, noe jeg også fikk bekreftet 😍💦👩‍❤️‍👨  

 

 La oss se på dette i litt enkle bilder, se på seksualiteten vår som årstidene. Vi er innom ulike faser og det er en HELT, HELT naturlig del av vår seksualitet, mann som kvinne 🌸

 

 Derfor er det jo helt fjernt at jeg plutselig fikk en tanke om at jeg trodde jeg måtte late som at jeg hadde sex, når jeg ikke hadde det. Det er jo helt urealistisk selv med en med mitt utgangspunkt, som hadde en seksualitet som til slutt ordnet seg, men det betyr jo ikke at jeg fra da av, bare skal kunne kjenne på lyst, elektrisitet og kun ha masse fantastiske orgasmiske opplevelser... og aldri bevege meg energetisk noe annet sted og kun pendle mellom våren 🌱og sommeren 🌹🤷‍♀️

 

Derfor stresset jeg ikke denne gangen når lysten gikk bort, jeg tillot meg å være i den energien og det har vært helt, helt fantastisk! Jeg lot meg selv hvile, slappe av, meditere og la selvnytelsespraksisene mine konsentrere seg om en del andre ting, fordi nytelse er jo så mangt ❤️

 

 I lengre tid før denne perioden, så hadde jeg kjent på en veldig stor seksuell ekspansjon faktisk av å lage Kvinneportalen og alt det den ettårige reisen der faktisk består av. Det har vært en stor fest og den har vart lenge, og i november landet jeg det siste avtrykket på kunstprosjektet mitt. Fordi det er akkurat det det er, kunst i aller høyeste grad 😊💦🦄

Uansett,

med så mye energi og kreativitet utad og ikke minst i egen kropp, så fikk jeg til slutt et signal fra kroppen min om at en seksuell opplevelse og erfaring nå var over, og at kroppen min trengte hvile om den skulle kunne bevege seg ut i våren igjen, uten å gå igjennom et like langt opphold som før 🙏

 

Og her kommer du inn, fordi jeg lurer på om du kjenner deg igjen i noe av dette? 

Kanskje er du også i denne vinterfasen? 

Kanskje tillater du deg å være i den, eller kanskje har du vært i den altfor lenge, så lenge at du føler at du sitter fast? 

Slik jeg pleide å gjøre…

Og vet du hva? Vi kan faktisk befinne oss i vinteren altfor lenge, så lenge vi setter oss fast der og det var akkurat det jeg gjorde før.

 

Jeg satte meg fast fordi; når jeg befant meg der så ville jeg IKKE akseptere at jeg var der og jeg startet en kamp mot meg selv og min kropp 😢

Og her er det største problemet i seksualiteten vår; det er faktisk når vi ikke tillater oss selv å gå saktere frem, når vi ikke tillater kroppen vår og erfare vinteren fordi vi ikke ser hvor nærende den faktisk er. Det som da skjer er at vi ikke ærer kroppen vår og dens signaler, og vi har kun fokus på å pushe oss selv ut av den og inn i vår-energien... og vi tror at hvis vi ikke kan komme inn i den vår-energien fort nok, så må det være noe grunnleggende galt med oss…

Og waallllaaa, vi befinner oss i en negativ spiral som er vanskelig å komme oss ut av, og det er her vi ofte setter oss fast 🙏

 

Derfor laget jeg også lyst-kurset et lite mini seks-ukers kurs som skal hjelpe deg å komme akkurat som du er 😍🥰😘

 

 La nytelsen være det den er for deg i øyeblikket, 

hedre deg selv og din seksualitet 😇

 

Du finner Lystkurset her;

www.kristinamerete.no/lystkurs 💁‍♀️

 

Lys og kjærlighet alltid, 

Kristina 🦄😘💗

 


 

Kurset er bygget på kun somatiske øvelser, så du får en smakebit på å gå fra hodet og inn i kroppen din og her er noen av tilbakemeldingene:

"Det beste er egentlig slutten av denne øvelsen. Da kjenner du at det har gjort godt, og kroppen våkner litt til live på en ny måte. En god energi strømmer rundt i hele kroppen og det er virkelig deilig! Gleder meg til fortsettelsen."

"For en nydelig deilig og avslappende øvelse. Du formidler så trygt, fint, varmt og omsorgsfullt. Dette er energien jeg velger stadig meir av i livet mitt og det gjør nervesystemet mitt og meg til et veldig mye bedre menneske. Takk."

"For min del har det gitt god effekt og ta pusten mer med i slike praksiser, i tillegg til å bruke hele meg og alle sansene mine. Du er veldig god på formidling her også, samt dele av din mengde kunnskap. Jeg er veldig takknemlig. Jeg lærer noe nytt og spennende om meg selv hele vegen!""Jeg har opplevd det vakreste, nydeligste øyeblikket med min aller første orgasme skjønner jeg nå. Helt utrolig hvordan en orgasme kan kjennes ut, og hvordan den beveget seg gjennom hele kroppen. Glede, nytelse, storhet og kjærlighet. Virkelig magisk. Jeg er lykkelig nå, for min erfaring og for at du leder på en så trygg måte. Takk."