Dette er det menn vil ha og bekymrer seg mest over 👇

Oct 14, 2022

 Kvinner krever rett type sex og masse av det 🙈💦😘

Dette stemmer kanskje ikke tenker du, fordi hun har aldri lyst og hun kommer alltid med unnskyldninger. Kanskje stemmer det, og hun er ikke klar over selv en gang hvor mye hun har lyst på sex. MEN hvis hun har hatt en opplevelse av rett type sex så vil hun stå på kne og trygle deg om å gjøre det en gang til 🦄.

Når hun sier hun ikke vil ha sex, er det kanskje fordi du gir henne et tilbud hun enkelt klarer å motstå. Fordi sex er så masse, så hva hvis du konkretiserer enda mer hva du ønsker, slik at fantasien hennes kan vekkes til live og hun får et tilbud hun ikke klarer å si nei til.

 

Og du vet, Happy wife - Happy life ❤️

 

I penetrer meg del 3 av min første lille YouTube serie for menn så toucher vi innom disse temaene: 

👉 Hva skjer når ei kvinne ikke får nok sex

👉 Sex som diett 

👉 Meg og min manns liv som under-fucked!

👉 Hvordan dere vet om dere penetrerer livet

👉 Spørsmål som vil hjelpe deg videre

 

 

Her er en oversikt over det jeg ser at menn ønsker og finner mest utfordrende: 

 

🌸 Å være den beste elskeren 

Det er det desidert hyppigste temaet menn tar opp. De har et stort ønske om å gjøre partneren sin fornøyd, være fornøyd i forholdet selv og de ønsker å kjenne at de har et visst nivå av selvtillit og dominans når det kommer til egen seksualitet. 

Etter å ha startet et lavterskeltilbud for kvinner som er klare for å omfavne seksualiteten sin, og jobbet 1:1 med menn vokser Manneportalen sakte men sikkert frem. Verdifulle verktøy og teknikker så de kan kjenne seg gode og trygge på soverommet.

 

🌸 Føle seg seksuelt attraktiv og vellykket

De fleste menn ønsker å kjenne seg seksuelt attraktive og vil vite at de kan ha tilgang på menn eller kvinner som de er seksuelt interessert i. Mange menn ønsker også å kjenne seg seksuelt vellykket ved at de har mulighet til å ligge med andre som ønsker dette – i riktig kontekst. 

 

🌸 Ha et vellykket ekteskap/forhold

Mange menn ønsker å vite hvordan de kan få et vellykket, langsiktig forhold eller ekteskap.

Dessverre er det mye lidelse blant menn der de føler seg kvelt seksuelt, der de opplever et misforhold mellom libido og partneren, der de har et sexløst forhold eller der de har et seksuelt problem.

Så mange menn leter også etter hjelp for å få relasjonene eller ekteskapene deres til å fungere, en hjelp som kan hele deres seksuelle helseutfordringer. 

 

🌸 De mennene som kommer til meg ønsker å hele et seksuelt helseproblem ønsker en helhetlig tilnærming i møte med;

Erektil dysfunksjon, for tidlig utløsning, avhengighetsmønstre. Mange av disse har hatt en tendens til å tenke at de er feil, diagnostiserer seg selv når de egentlig har en normal atferd, mens noen også selvfølgelig trenger hjelp til å identifisere utfordrende tilstander som de kanskje selv ikke har vært klar over. 

Andre tilstander, som diabetes, prostataforandringer eller hjertesykdom, kan også påvirke en manns seksuelle funksjon, og det å lære holistiske sexteknikker kan da være svært styrkende for mange. 

 

🌸 Mestre den seksuelle ytelsen

Menn ønsker å føle at de forstår og at de kan kontrollere utløsningen sin, koblet seg til hele kroppen for å oppnå optimal seksualitet. Koble sammen kjærlighet og sex.

Mange menn ønsker å lære å koble kjærlighet og samleie sammen, fordi mange føler at hjerte og penisen lever separate liv. De ønsker å være en magnet på mennesker de forelsker seg i, og de ønsker å åpne opp for muligheten til å tillate seg selv å ha hjerte med seg på denne vegen. Av meg får de verktøy så de kan integrere og styrke koblingen mellom penis, hjerte og hodet. 

 

🌸 Føle seg styrket i seksualiteten

På grunn av samfunnet vi har vokst opp i, og synet på seksualitet som har rådet, så har flere menn fått en følelse av at de tar noe fra partneren sin, at de skader noen i sex, eller at noe er galt med deres seksualitet og deres kjønn.

Ubevisst har derfor mange menn stengt ned seksualiteten sin og føler seg ikke trygg nok til å følge impulsene sine og være ville på soverommet med en samtykkende partner.

 

🌸 Slapp på grunn av seksuell kondisjonering

Mange gutter vokste opp med en religiøs begrenset kondisjonering når det kom til hvordan man behandler kvinner og hva visse seksuelle ting betyr som mann. Det er mye autoritet over menn rundt deres ønsker og også en stor frykt for å være bi-seksuell eller homofil.

Det er viktig at vi vi hjelper menn å komme i kontakt med sine naturlige følelser og ønsker, så de også kan gjenvinne sin seksualitet og sin kropp. Fremfor å skape et samfunn som trykker ned menn, vi må se at menn også i stor grad har vært og er et offer for partriarkatet og at de også lider som følge av det som har vært, ikke minst mangel på god opplæring og forståelse for hva seksualitet virkelig handler om ❤️

 

Manneportalen vil være mitt bidrag for å skape den endringen jeg ønsker å skape for barna våre, og de som kommer etter oss! 

 

Du er hjertelig velkommen til å bli med å skape ringvirkninger og komme med innspill 😘

 

Lys og Kjærlighet alltid, 

Kristina Merete 🦄

 

Og du! Hvis du ikke allerede er med i Kvinneportalen, så kan du sjekke den ut her!

Husk også mitt prosjekt og nettbutikk 👉 www.underlivet.no for sakte nytelse ❤️