Har du Gourmetsex eller Junkfoodsex? 🥳

Oct 08, 2022

Det som skjer i senga - skjer i livet 💃

For å operere med ditt maksimale livspotensiale, må du også operere med ditt maksimale seksuelle potensiale. Min serie på YouTube "Penetrer meg" omhandler nettopp dette. Den er laget til menn for å inspirere dem til å gå dypere, og åpne nye dører som vil føre til like mye nytelse for elskeren som for dem selv ❤️

"En sånn mann vil jeg ha" 

Dette var en av kommentarene jeg fikk etter den første episoden var ute, og dette er noe av det jeg ønsker å legge til rette for med min YouTube kanal.

I "Penetrer meg del 2" byr jeg på innsikter omkring: 

👉 Gourmetsex vs Junkfoodsex

👉 Gaven orgasme gir oss kvinner

👉 Seksualiteten som en powerbank

Sjekk den ut ved å trykke direkte på play her 😍👇

 

Manglende rollemodeller 

Jeg hadde aldri sett for meg å coache menn. Jeg skulle hjelpe kvinner som befant seg der jeg en gang gjorde, på en sti der jeg hatet alt som hadde med seksualitet å gjøre og for det andre så har jeg alltid vært litt redd for menn 🙋🏼‍♀️. Jo viktigere ble det å ta mulighet når jeg fikk den. 

Og vet du hva? Det viste seg å bli en så bemerkelsesverdig erfaring og jeg kjenner meg SÅ utrolig ydmyk og takknemlig ❤️

Gjennom dette arbeidet har jeg lært og erfart hvor mange ufattelig bra menn det er der ute. Jeg har også sett og fått en større forståelse for hvor fortapt de kan kjenne seg i dagens samfunn, med mangel på "oppdaterte" rollemodeller og verktøy som kan hjelpe dem med å definere sin maskulinitet for seg selv; både seksuelt, følelsesmessig og generelt.

Menn har ikke fått omdefinert sin rolle i samfunnet på samme vis som oss kvinner. Mange kjenner på en slags underliggende skyldfølelse for det som har utspilt seg opp igjennom, og mange av dem føler rett og slett ikke at de passer helt inn. De vet ikke hvor de skal starte med å ta fatt på rollen sin, på en måte som gagner både dem selv og oss ✨

På samme måte som oss kvinner, har menn en lengsel etter et sted der en kan komme sammen, møte opp som den er; for å reflektere sammen og skape en ny kurs for menn så de også kan passe inn i denne moderne tiden vi lever i 🙏

Den moderne integrerte mannen - Hvem er han egentlig? 

👉 Seksuelt? 

👉 Som leder?

👉 Når han står i sin kraft? 

Men vet du hva? Menn er klare til å gjøre jobben, og det er en så ENORM stor gave til samfunnet vårt!

I manneportalen, kurset jeg lager så vil du som mann få verktøy som vil hjelpe deg å kople deg på friheten og autensiteten din, slik at du kan leve som den unike personen du er. YouTube kanalen vil også være en viktig kanal for å inspirere deg til å redefinere ditt syn og dine tanker; om det å være mann, hvem du er og ikke minst hvem DU vil være for å bidra til å bære dette samfunnet inn i fremtiden.  

Menn ønsker veiledning

Det er en gammel ide at menn ikke trenger veiledning, men sannheten er at mange menn har det vondt, vet ikke hva de skal gjøre eller hvordan de skal kople seg på. Jeg brenner for å skape dette rommet, med varme og trygghet, så en kan gå inn og føle på. Hjelpe deg å gå igjennom, så du  kan komme ut på den andre siden transformert og med en helt unik kraft og dybde til å holde deg selv og din kjære 🥰

Akkurat sånn som vi gjør i Kvinneportalen 👉 www.kristinamerete.no/kvinneportalen.

Men manneportalen blir selvfølgelig ett litt annerledes tilbud 

Fordi det krever to ulike tilnærminger. Og ja, jeg vet at noen menn ønsker å jobbe med menn, men selv vil jeg bevege meg bort fra denne tanke om at vi kun kan lære om seksualitet og livet fra samme kjønn. Min service og bevissthet er av høy kvalitet, og jeg vil legge til rette for at du skal oppnå resultatene dine 🙏

Å velge å jobbe med det motsatte kjønn kan også bidra til noen helt andre innsikter ☺️

Visste du at en av mine første veiledere var en mann, hans navn er; Paal Christian Buntz. Det var et bevist valg fra min side, og det beste var at det også helet denne redselen jeg hadde for menn. Han har mine varmeste anbefalinger, og du kan sjekke ut hans hjemmeside her www.wildmanprogram.com , han driver også i dag den utdanningen her: www.humanevolutionaryacademy.com . Jeg har selvfølgelig allerede invitert han til å besøke oss i programmet for å fortelle om sin unike reise. Gled dere, det er en fantastisk flott mann ❤️ 

 

Kjærlighet alltid, 

Kristina Merete 🦄

 

Hvis jeg skulle laget produkter for menn, hva ville de vært? Tips meg gjerne og sjekk ut nettbutikken her 👉 www.underlivet.no ❤️