@Tonesexolog tester akupressurstaven

Feb 06, 2022

Akupressurstaven, Tone og meg 🥳❤️. 

Det er en glede å kunne presentere Tone her på bloggen, som den første anmelderen til nettbutikken UnderLivet 😃. 

Tone så jeg vifta med Akupressurstaven på en Reels, og siden har vi hatt kontakt. Morsom verden vi lever i. 

Det er ingen hemmelighet at jeg synes det har vært litt ensomt å være gründer, og at jeg forsøker å gjøre mitt beste for å finne en løsning på det. Føler meg nesten litt folkesky nå, så jeg meldte meg til og med inn på det lokale treningssenteret for å tvinge meg ut.  Men uansett, å treffe kollegaer innen samme felt er gull verdt. Det er så viktig å bygge hverandre opp, og Tone er virkelig ei sånn dame! 

Noe av det jeg digger med Tone, er at hun og kjæresten åpent forteller om hvordan det er å være i et polyamorøst forhold. Selv valgte jeg å gå en litt annerledes internasjonal sexolog-utdanning, og jeg traff der mange kvinner som levde i åpne forhold. Det var uvant for meg, vi er ikke så vant til å høre det her i Norge.

Dette det tar Tone ett oppgjør med. Ingenting er bedre enn når mennesker tør å bevege seg utenfor normen, følge hjertet sitt og ikke bry seg om hva andre sier og gjør. Jeg anbefaler absolutt at du sjekker henne ut på IG: @tonesexolog. 

Tone, hva vekket nysgjerrigheten din, og gjorde at du ønsket å prøve ut en akupressurstav? 

- Jeg har hatt lyst på akupressurstav i mange år, da jeg vet at mange traumer, triggere og muskelknuter kan sitte i vagina. For mange kan dette gjøre samleie, onani og bruk av menskopp/tampong smertefullt, og man må løse opp disse spenningene på samme måte som spenninger i nakke, rygg, ben osv.

- Jeg skal snart ta utdannelse som vaginalterapeut, og da blir denne type akupressurstav et uvurderlig arbeidsverktøy! Jeg ville prøve meg på den selv først, så jeg vet hva kommende klienter kan forvente.

Dette er også min erfaring, og akupressurstaven har vært min følgesvenn i flere år nå. Den er helt genial for å løse opp smerter i bekkenbunnen. Staven er lang, noe som gjør det lett å manøvrere den akkurat dit den skal når en jobber med blokkeringer. Den har en lang s-fasong, akkurat som vaginaens naturlige form. Begge sider av staven kan brukes, og den har hjulpet meg med både smerter, spenninger og nummenhet. 

Hvilken erfaring har du gjort deg med akupressurstaven, Tone? 

- Jeg fant faktisk noen spenninger jeg ikke visste jeg hadde, og fikk løst opp disse på en god måte. Det var en fin opplevelse, og jeg fikk virkelig forsterket kunnskapen om at det finnes spenninger i vagina som absolutt bør løses opp. Staven treffer disse punktene godt.

Er akupressurstav er noe du vil anbefale til andre? 

- Det er absolutt noe jeg anbefaler. Opplever du smerter i vagina må du alltid utredes hos noen som kan om dette. Men det er flott å kunne behandle seg selv hjemme når man vet hva man skal behandle, og når man har fått veiledning av ekspert. Staven kan jo brukes til nytelse i tillegg, så den er uansett veldig fin å ha ved sengen sin. Den er formet til å treffe både G-, A- og C-punktet i skjeden, så man kan fint bruke den som nytelsesverktøy også.

Begge endene på staven kan brukes. Enden med kulen foretrekker jeg for å stimulere nytelsespunkter, og den andre enden for å kartlegge og jobbe med muskelknuter og spenninger.  Ja takk, begge deler.   

Hvilket tema brenner du mest for akkurat nå? 

- Oi, den er ikke lett å svare på – jeg brenner for ganske mye. Om jeg må velge, så brenner jeg veldig for at seksualundervisningen i skolene skal bli bedre, og jeg jobber mye med barn og ungdom når jeg blir leid inn på skoler. Jeg brenner også veldig for kvinners rettigheter, kvinnehelse og likeverd mellom kjønnene, da jeg vet hvor dårlig stilt vi er på disse områdene i Norge.

- Jeg brenner også for at det å snakke om sex, seksualitet og følelser ikke skal være tabu, men like normalt som å snakke om været. Vi må fjerne oss fra «normale bokser» og «unormale bokser», så alle kan være stolte av forholdet sitt, seksualiteten sin og den de er. Jeg blir veldig lei meg når folk hetses fordi de ikke passer inn i samfunnets lille A4-boks. 

Takk, Tone. For den du er, og for at du ville gjeste bloggen og dele dine erfaringer med oss. 

Ta gjerne en titt på nettsiden hennes, og se hva hun kan hjelpe deg med. Det er ikke lite! ❤️

 

Klem i fleng, 

Kristina 🦄🧚‍♀️🌈. 

 

Hvis du er nysgjerrig og har lyst å teste akupressurstaven, vil du selvfølgelig finne den i nettbutikken som åpner i februar 🌈

Akupressurstaven er håndlaget i 100% naturlig, rent glass. Helt fri for giftstoffer, er vanntett og trygg å bruke med akkurat det glidemiddelet du ønsker. Den tilpasser seg kroppstemperaturen din på sekunder 🌸 Og du, jeg synger, danser og nesten elsker med den før den sendes deg 😅🙈

Livet før og etter denne staven 🤩 En ny begynnelse 😍